torsdag 2. mai 2013

Seriekamp tirsdag 7/5 & ny spiller

Vi spiller seriekamp mot Ekholt tir.7/5 kl.18.15. Oppmøte pizza baron kl.17.15 for felles avreise. Beregnet ankomst 17.50. Adressen er Carlbergv.30,Rygge. Andrè og Ole Morten kjører og vi trenger nok en til som kan kjøre til kampen. Nok en jente har sett hvor gøy denne gjengen har det og derfor kan vi ønske Henriette Lien velkommen.

Siste frist for innlevering av GUTZ

Ta med bestillingsseddel på treningen i dag. Jeg må sende en felles bestilling snarest. De som ennå ikke har levert kan eventuelt sende meg en sms på art.nr, antall og størrelse så legger jeg inn dette umiddelbart.Mvh Ole M

tirsdag 30. april 2013

Tøffe jenter klare til kamp

Det var en flott match i går og jentene var kjempeflinke J

Her er et lagbilde jeg tok før kampen.

 

Marit (Sandra)

 

mandag 29. april 2013

Spennende seriekamp endte med knepent 2-0 tap mot Ås

Dette var jentenes første ordinære seriekamp med 7èr fotball og 2x30 minutter med slit. Ås var så gode som forventet og er nok det antatt sterkeste laget i serien. Uansett, våre jenter eide ballen mye i går og hadde virkelig fortjent et par mål i denne kampen. Vi hadde minst 5-6 klare målsjanser, så derfor skal vi nå fremover også trene mer på skuddtrening og fininstille siktene våre. Vi skal også trene mye mer på å tenke fremover på banen og ikke så mye sideveis. Det enkle er ofte det beste, som det heter. Sandra måtte dessverre ut med ankelskade mot slutten av kampen, men det går heldigvis bra med henne. Samtlige jenter gjorde alt i alt en meget god kamp og alle foreldrene på sidelinjen storkoste seg med spennende og underholdende fotball. Tusen takk for at vi fikk låne deg som keeper Marianne!. Marianne Dahl stod som ventet strålende mellom stengene og resultatet hadde nok vært flere baklengstmål uten hennes klasseredninger.
Treninger: Vi dropper treningen onsdag 1.mai for å markere arbeidernes dag. Første ordinære trening er derfor på folkvang torsdag 2. mai kl. 17.30-18.30. Neste seriekamp er tirsdag 7/5 borte mot Ekholt. Mer info om oppmøte kommer senere. De som lurer på oversikt over alle seriekamper står oppført kan klippe/lime link som er nevnt i venstre fane øverst på bloggen.
Vi oppfordrer foreldre til å ta litt bilder av jentene under kamp. Morsomt hvis bloggen kan få innslag av jentene i kamp.