søndag 14. oktober 2012

Kjempeinnsats på BiliaCup 2012 + nytt treningssted


Jentene våre trosset 3 grader og regn med mye flott spill og viste heroisk innsats gjennom 3 tøffe kamper i dag. Et fantastisk bra oppmøte av sporty, blide og engasjerte foreldre må også nevnes.
Dette var de første tre 7èr kampene for jentene som lag og de overrasket oss alle ved å mestre både større bane og dertil mere løping på en glimrende måte.
I dag fikk jentene til veldig mye bra individuellt og viste at det bor mye i dette laget bare de får til et ennå bedre samspill. I den første kampen viste jentene flott angrepsfotball. På treninger fremover skal vi fokusere på de enkle forbedringsmuligheter som gir rask gevinst. Jentene skal trenes til å bli bedre på å holde posisjonenen sin, lære å plassere seg riktig og å forflytte seg riktig i forhold til hvor spillet foregår på banen. Vi skal også øve på å bruke kantene med raske løp ned til motstanderens cornerflagg med presise innlegg. Vi skal også trene godt på at vi får ballen trygt ut i fra vårt eget målområde.

Neste trening er torsdag 18.oktober kl.18.00-19.15 på "skrubben" grusbane i Elleveien. Den ligger i krysset Vardeveien/Elleveien. Husk godt med varmt tøy og drikkeflaske.