torsdag 17. oktober 2013

Nye spillere og div. info.

"ALLE JENTER PÅ BANEN" CUP LØRDAG 26/10:
De som IKKE kan stille på denne Cupen må sende en sms/mail om det snarest til Andrè eller Ole Morten. På denne cupen stiller vi med 2 jevne lag, så her blir det masse spilletid på samtlige jenter. Vi trenge et par foreldre som kjører denne dagen. Cupen foregår på kunstgress innendørs i Østfoldhallen. Det er kiosk med kaffe, pølser og vafler for de som liker det. Så langt har ingen trukket seg fra denne cupen. Merk at kampene vil starte ca. kl. 08.30. Det betyr avreise fra drøbak ca. kl. 07.00. Dette blir moro!
NYE SPILLERE:
I dag fikk vi gleden av og ønske Amanda fra Dyrløkkeåsen skole og Oda fra Drøbak skole velkommen på laget vårt i dag. Nå teller vi 16 stk. glade spillere og det er i tillegg et imponerende oppmøte på treningene. FANTASTISK!
I dag var vi hele 13 stk. ivrige spillere som fikk 75 minutter med god trening.

TRENING FREMOVER:
Vi får tildelt nye treningsarenaer sentralt fra DFI den 1. november. Vi er lovet minst èn dag på kunstgresset gjennom vinteren. Den andre dagen blir mest sannsynlig på Høiås eller Folkvang.Samarbeid med andre foreldre om kjøring.Vi vil fortsette med 2 obligatoriske treninger gjennom vinteren og vi legger opp til at det blir onsdager og torsdager som i dag.

Vi går nå inn i vintersesongen og noen av jentene har kanskje tenkt til å begynne på en eller annen vinteraktiviteter som f. eks. langrenn, dans, håndball etc. Det må sies at vi ser på det som utelukkende positivt hvis noen mestrer å kombinere en aktivitet til ved siden av fotballen. Får man til minst èn fotballtrening i uken gjennom vinteren, kombinert med en annen aktivitet, så er det positivt for utviklingen. Det viktigste er at jentene ikke holder seg helt bort fra fotballen gjennom vinteren, men holder formen ved like.

UTSTYR:
Det er ikke rare utstyret som kreves i fotball.
Men, sørg for  riktig treningstøy under vintertreningen. Dumt å ødelegge treningsgleden ved å fryse. På ekstra kalde dager kan det være lurt med tynn ull under treningsdrakten. Tynne vanter og lue kan også være lurt. I dag klaget noen over at det var litt kaldt på hender og hode.
Vi skal sørge for spillerdrakter (overdel) til alle spillere. For spillere som bestemmer seg for å bli med videre på laget, vil lagkassen også bidra med et beløp til overtrekksdrakt når økonomien i laget tillater det. Mangler du overtrekksdrakt så ta kontakt med Ole Morten på mail.
Sokker, leggskinn, fotballsko (AG-knotter for kunstgress) og DFI shorts må man selv sørge for. Dette får man kjøpt på G-sport Drøbak City med Dfi`s rabatt.
Den nye treningsgenseren er fortsatt mulig å kjøpe til kun kr. 100,-. Lagkassen sponser kr. 100,-. Ta kontakt med  Ole Morten hvis du ønsker å bestille en ny/flere. Oppgi da str. i cm.













tirsdag 15. oktober 2013

Trening onsdag 16/10 er avlyst

Grunnet TV-aksjonen avlyses treningen onsdag. Mange av jentene skal jobbe på skolen denne dagen. Vi trener på torsdag som vanlig.

mandag 14. oktober 2013

Endret treningssted onsdag 16/10

Vi må nok en gang vike for et lag som skal spille kamp på kunstgresset i vår treningstid.
Treningene onsdag 16/10 og torsdag 17/10 vil derfor foregå på Ullerud kl. 17.30-18.45.
Beklager, men vi rår ikke over banesituasjonen og vi får ikke gjort så mye med det heller.
God trening skal gjennomføres uansett:)

"alle jenter på banen" Østfoldhallen

Da har vi fått bekreftet når vi skal spille og foreldre kan nå reservere følgende dag til fotball i deres planlegger:

"alle jenter på banen" Cup i Østfoldhallen, lørdag 26/10.
Kampene spilles tidlig og blir spilt mellom kl. 08.30 - 12.00.
Det blir avreise grytidlig om morgenen, men detsto tidligere hjem til lørdagskosen da:)

søndag 13. oktober 2013

BiliaCupen ble en målfest!

Jentene våre gjennomførte 3 kamper under søndagens Biliacup. De 2 siste kampene ble ekstra morsomme. Jentene ble plutselig mye tøffere i alle dueller, orket å løpe mer og vi flyttet i tillegg spillet høyere opp på motstanderens halvdel. Det resulterte i at vi klarte å holde trykket oppe foran motstanderens mål og mange målsjanser.1 tap og 2 seire er et sterkt resultat mot gode lag. Gratulerer med en super innsats jenter!!


Sendt fra en Samsung Mobil