tirsdag 16. april 2013

Viktig info til søndagens BenditCup



Hei!

Grunnet dårlig gress på Ski stadion har arrangøren måtte stokke om og flytte på hele 99 stk. kamper søndag til nærliggende haller.

Vi møtes ved pizza Baron Seiersten kl. 11.30 søndag 21/4 for felles avreise. De som ønsker å kjøre direkte sier i fra til trenerne og møter da senest 40 minutter før første kamp. Dvs senest kl.12.20 i Follohallen.
NB! Denne hallen ligger ca.1 km i gangavstand fra Ski stadion. De to neste kampene spilles heldigvis på kunstgresset ved Ski stadion.
Alle må huske å ha med seg sin spillerdrakt og leggskinn. Vi har med 2 reservedrakter (overdel) hvor en av disse er til Celina.

Dette betyr følgende for oss som spiller i Gruppe nr. 17:

Kamp nr. 1 DFI Fotballjenter 2002 - Ski supergirls Gul kl. 13.00 - Spilles i Follohallen
Hvis du kommer sørfra (fra Ås) på riksvei 152, ta til høyre i rundkjøringen ved Ski Storsenter og Statoil. (er skiltet til Ski Idrettspark) Kjør rett frem (Kjeppestadveien). Følg denne ca. 6-700 m., forbi Byggmakker, ta deretter til venstre inn Dynamitveien og Ski Næringspark. Ta deretter første til høyre (mellom Oiltech og en bilforretning). Hallen ligger litt tilbaketrukket fra veien. Kommer du til Drømtorp videregående skole har du kjørt litt for langt!! Hallen ligger rett ved siden av skolen. NB: Det er ikke tilgang til vann eller toaletter ved hallen.




Kamp nr. 2 DFI Fotballjenter 2002 - Høvik 1 kl. 14.00 spilles på bane 5 - 7er Kunstgress


Kamp nr. 3 DFI Fotballjenter 2002 - Nesodden J12 kl. 15.30 spilles på bane 4 - 7er kunstgress




Parkering:
Følgende p-plasser kan benyttes søndag:

· Ved Ski stadion (Idrettsveien). P-gebyr kr. 40,-

· Ved Ski VGS (Idrettsveien). P-gebyr kr. 40,-

· Ved Ski Ishall (Teglveien). De to øverste radene er reservert for Ski Ishockey. P-gebyr kr. 40,-

· Ledige områder på høyresiden av Teglveien, vis-a-vis p-plassen ved Ski Ishall. P-gebyr kr. 40,-

· P-plassen ved Transportsentralen, samme innkjøring som mot Ski Ishall. P-gebyr kr. 40,-

· P-plassen ved Kontra kulturskole (toppen av Drømtorpveien) – ca. 500 m. å gå til idrettsparken, ingen p-gebyr

· P-plassen/skolegården ved Ski ungdomsskole – denne oppfordrer vi de som er kjent til å bruke, kan være vanskelig å finne frem for andre, ingen p-gebyrer

· Minner om at det er parkering forbudt langs Idrettsveien, kommunen bøtelegger evt. feilparkerte biler

søndag 14. april 2013

EKSTRA TRENINGSDAG FRA 17/4

Vi øker treningsmengden med en ektra økt på onsdager på Frogn Arena kunstgress i tillegg til vår vanlige trening på folkvang på torsdager. De som ikke har andre aktiviteter onsdager stiller på denne treningen. Denne ekstratreningen er helt nødvendig for å klare å holde oss på et høyt nok nivå når serien starter. Vi starter allerede fra førstkommende onsdag 17/4 fra kl. 18.00 - 19.15.