tirsdag 21. april 2015

Onsdag trener vi på Ullerud

Kunstgresset er opptatt denne onsdagen også, så vi trener på Ullerud. På torsdag er vi tilbake på Kunstgresset.

Lørdag 25/4 spiller vi Adidas kamp nr. 2 kl 11.00

Vi skal møte Fjellhamar på Ullerud og vi møtes kl. 10 for å klargjøre banen, planlegge strategi og varme opp. Følgende spillere skal stille på lørdag: Juni, Sandra, Hanna, Johanne, Malin, Funda, Maja, Silje, Amanda R, Maria, Sara, Celina, Anette, Marie. Dere som ikke er satt opp på laget denne dagen må veldig gjerne komme å heie. Fint om også foreldrene stiller, Ole Morten og jeg kan dessverre ikke komme, men Morten og Kjetil leder laget.

Neste Adidas Cup spilles mot Gjelleråsen på deres hjemmebane Li søndag 3. Mai kl. 15.00. Mer info kommer.

Resultat fra kakelotteriet

Tusen takk til alle dere som bidro med flotte kaker og andre gevinster. Selv om vi hadde konkurranse fra speiderne og vi måtte stå i kjelleren så klarte vi å få inn 8600 kr. Noe er allerede brukt til å kjøpe nye fotballen til sommersesongen og resten vil bli satt inn på DFI kontoen til fremtidige utgifter.

søndag 19. april 2015

Oppmøte seriekamp mot Vestby i morgen

Først må jeg gratulere med flott innsats på cupen i helgen. Ta med dere godfølelsen i morgen, for da er det seriekamp mot Vestby. Vi skal spille på Frogn kunstgress og dere møter opp kl. 17.30 for å hjelpe til å rigge banen før vi varmer opp. Kampen starter 18.30. Hvis det er noen som ikke kan komme så må dere melde fra på SMS til Marianne på 408 69 203.