fredag 14. juni 2013

GUTZ sportsundertøy ankommer snart

Det har dessverre tatt lang tid, men er nå varslet at dette er på vei i posten. Kommer tilbake med mer info om overlevering og betaling

Bra gjennomført kamp IGJEN!

Kampen mot Soon ble underholdende og velspilt. Vi scoret 3 flotte spillende mål og fikk 7 i mot. Kampen utviklet seg med mye nærkamper med litt skrammer her og der. Vår jenter har virkelig lært seg hva "tett opp i motspiller" nå betyr og var beintøffe i duellene slik fotball skal være. Det var gøy å se at pasningene satt bedre og at man turde å utfordre 1 mot 1.Vi hadde mange sjanser til å score, så kampbildet var at dette var en jevn og morsom kamp hvor begge lag eide ballen like mye. Sandra ble syk under kampen, men var tøff og ville spille mer. En meget bra gjennomført kamp IGJEN av ALLE sammen.

tirsdag 11. juni 2013

Oppmøtetid og sted til seriekamp torsdag 13/6

Vi skal spille mot Soon i Soon torsdag 13/6 kl.18.30. Oppmøte Pizza Baron kl. 17.30. Det blr kun Ole Morten som skal lede laget så vi trenger et par biler til.  Husk trening i morgen onsdag på kunstgresset kl 18.00-19.15. Dfi ønsker at vi passer på å ta med søppel o.l. etter treningen slik at banemesteren slipper å bruke masse unødvendig tid på å rydde søppel etter lagene som har trent.