lørdag 17. januar 2015

2 seiere og 1 tap = vi er i sluttspillet søndag:)

Jentene overbeviste med 3-1 og 3-2 seier mot sterke lag i dag. Selv om siste kamp endte med tap var det nok til å sikre poeng til avansement til sluttspillet søndag.
Oppmøte søndag kl.10.45 ved Pizza Baron. Kampen starter kl.11.50.

Vårt neste lag møter som planlagt kl.14.30 på pizza Baron for 3 kamper søndag.




fredag 16. januar 2015

Info Cupen lørdag og søndag i Mossehallen

Det nærmer seg Innendørscup og håper alle gleder seg. Se nøye etter om du skal møte lørdag eller søndag på tidligere blogginnlegg. Husk at vi KUN har lov til å bruke joggesko/hallsko under kampene.
En endring  for "søndagslaget" er at det spilles 6er fotball. 5er fotball gjelder for de som spiller lørdag. Vi vil derfor kanskje ha behov for å låne en spiller fra "lørdagslaget" til søndagens kamper, men dette ser vi ann.
Ta med deg litt drikke, litt frukt/mat. Leggskinn er påbudt. De som ikke har spilleroverdel vil få denne utlevert før kamp. Si i fra til trenerne om du ikke har.
Vi håper noen foreldre vil bli med å heie jentene frem og vi trenger uansett noen som kan kjøre. Sees til en morsom og sosial fotballhelg innendørs:)

onsdag 14. januar 2015

Bergans sekk og drikkeflaske

En spiller glemte en sort Bergans sekk og rosa drikkeflaske på treningen i dag. Vi tar med dette på treningen i morgen.

mandag 12. januar 2015

Skitrening mandag 19/1

Vi trener kondisjon med ski på beina neste mandag 19/1. 

Det er valgfritt om du vil gå klassisk eller skøyting. Oppmøte ved klubbhuset på golfbanen (pro-shopen) kl.18.00. Vi er tilbake på golfbanen ca. kl.19.00. Imponerende innsats under bakkeløpet og trappeløpet i dag! Foreldre..bli med da vel:)