torsdag 19. september 2013

Nye overtrekksdresser + treninger fremover

Den nye flotte overtrekksdressen er ferdig med Dfi logoer og navnetrykk. Dressen blir utlevert på trening førstkommende trening onsdag 25/9. De som har bestilt dress medbringer kr.200,- i egenandel. Nå blir vi et uniformert lag fra innerst til ytterst. Noen har spurt om det fortsatt blir treninger fremover. Svaret på det er rungende JA! Det blir MINST like mye trening som i dag. Treningen vil om ikke så lenge bli flyttet fra Ullerud da mørket blir et problem. I tillegg vil matching på innendørskamper/cuper være noe vi ønsker å få til. Jentene er nå i en motorisk gullalder og derfor er det viktig å opprettholde og bygge videre på utviklingen deres for ikke å stagnere. Fotball er en helårsidrett og de har veldig godt av all mosjon og den friske luft de kan få.

tirsdag 17. september 2013

Vs: Storpill ga seier i siste seriekamp



Jentene reiste sine 17 mil for å gi Rødenes hard kamp i dag. Flott angrepsfotball og solid forsvar endte med 4-2 seier signert Sandra og Martine. Men, i dag var det hele en lagseier og jentene samspilte som et komplett lag. Vi merket oss at jentene virket konsentrerte og hadde fokus på kampen under forberedelsen i dag. Det viser hvor viktig det er å stille med klare "fotballhoder" før kamper og ta pause fra mobil eller Justin Bieber en times tid:).
Vi trener på kunstgresset i morgen 18/9 fra kl.18-19.15. 
Torsdag er treningsfri grunnet mange som har andre aktiviteter denne dagen. 
Det er ingen flere seriekamper før våren 2014. Nå sikter vi videre mot BiliaCup i oktober og vi skal trene godt frem til denne Cupen. Vi skal sørge for at vi er med på Cuper og arrangere treningskamper gjennom vinteren.  

Sendt fra en Samsung Mobil


søndag 15. september 2013

Seriekamp tirsdag 17/9

Sesongens siste seriekamp går mot Rødenes. Oppmøte og avreise fra pizza Baron kl.16.45. Det tar ca.1t 10 min å kjøre til Marker kunstgress. Kampen begynner 18.15.