fredag 14. mars 2014

For et kakelotteri!!!!!!

Jeg har ikke sett maken til flotte kaker, fruktkurver og gaver på et kakelotteri før. Hvordan klarte dere hardtarbeidende foreldre å rekke alt dette??....
Det innbydende bordet solgte lodd for utrolige kr. 8475,- blanke kroner rett inn i lagkassen på kun 4 timers salg. Dette lotteriet har reddet det meste av sesongens cupdeltakelser og kanskje mer til. Nå må dere skryte masse av innsatsen til foreldrene deres kjære spillere. Noen spillere ble til og med lenger enn sin oppsatte vakt fordi det var så gøy å selge. Og vi har nå vært vitne til at det garantert eksisterer fremtidige selgere i dette laget:).
Ha en velfortjent og god helg:)
Ole M

torsdag 13. mars 2014

BenditCup 27/4

P.g.a tynn spillerstall og usikkerhet vedr. spillerlån fra andre lag stiller vi kun med ett lag på BenditCup 27/4

mandag 10. mars 2014

Kakelotteri på Drøbak City fredag 14/3

Vi kjører som planlagt et lotteri på Drøbak City slik at vi kan skaffe oss midler til deltakelse på turneringer osv.

Følgende spillere møter iført spillerdrakt og joggesko. Merk at spillere med uthevet skrift må stille med en voksen ansvarsvakt. Hvis voksenpersonen har vanskelig med å stille så sørg for å kontakte en av de andre for bytte vakt.

Marianne/Helga/Ole Morten ordner det praktiske med lodd, plakater, bøtter osv.

Alle spillere avleverer 4 stk. gaver/kaker til gavebordet kl.15.30 og ber om hjelp fra andre hvis det er vanskelig  å få levert dette I tide. Husk, Jo flottere gaver, detsto høyere salg.

Kl. 15.30 -17.15 Sara-Amanda R-Henriette-Sandra-Malin-Oda
Kl. 17.00 -18.45  Amanda M-Mia -Johanne - Maria- -Amalie
Kl. 18.30 - 20.00  Martine - Anette -Celina - Marie
 
Husk: Smil så pent dere kan og spør om kundene vil støtte fremtidens kvinnelandslag, Drøbak jentefotball 2002:)....og vi trenger inntekter til cuper og utstyr som er ødelagt.
 
Godt lotteri!
 
 
 
 
 
 

BenditCup søndag 27/4

Vi kunne tenke oss å stille med 2 stk. 7er lag på BenditCupen søndag 27/4 og ber derfor om at de som vet de IKKE har mulighet til å spille sende sms om dette til Ole Morten på 91330719 snarest evt.send mail til: ole.gustavsen@hotmail.com innen 12/3.

Det skal spilles 3 kamper a' 1 x 25 minutter pr.lag.