lørdag 29. august 2015

Trening uke 36


Siden det er kamp på mandag så blir det ikke vanlig løpetrening, men dere som ikke skal spille kan gjerne legge inn en løpeøkt opp til KG så dere rekker å se kampen.

Tirsdag:
Egentrening, triks masse med ball med begge ben + oppvarming og spurt opp en seig bakke 4 ganger med 2 min.pause mellom øktene.

Onsdag:
Fotballtrening på Ullerud 18-19.30 grunnet kamp på KG.

Torsdag:
Øyvind Kvernen holder Kurs for dere i løpeteknikk.  J01 og J00 blir med dere på kurset. Oppmøte på Ullerud for felles oppvarming senest kl.17.45.
Kurset varer fra kl. 18.00-18.50. Vi spiller fotball frem til 19.30. Den tekniske økten foregår også med fotballsko. Alle som kan bør stille. God løpsteknikk virker skadeforebyggende og gjør deg til en bedre fotballspiller. 

fredag 28. august 2015

Mandag 31/8 møter vi Rapid Athene på KG kl. 18.00

Det er klart for den 14. Serierunden og denne gangen stiller følgende lag: Sandra, Maria, Marie, Celina, Malin, Juni, Johanne, Sara, Amanda M, Amanda R, Cornelia, Funda og Maja.

Møt opp på KG kl. 17.15 til oppvarming og klargjøring av banen. Foreldre og øvrige spillere er velkommen til å heie. NB! Det blir salg av kaffe, saft, boller og kake. Inntektene går rett til laget, så ta med småpenger og kjøp dere noe godt.

tirsdag 25. august 2015

Svinesund Cup 19.-20. September

Da er vi nok påmeldte så vi kan stille med 2 lag i Svinesund Cup. Her spiller vi 7'er, og med 16 spillere blir det mye spilletid på alle.
Jentene skal overnatte i klasserom på Berg skole. I tillegg trenger vi to mammaer som kan overnatte sammen med jentene. Egenandel for barna er kr. 350,- som dekker middag, overnatting, og frokost.
Faktura vil bli sendt ut på mail fra DFI.
Mer informasjon om tider o.l. kommer senere.

NB! Det blir trening i dag!

Arrangementet på Skiphelle ble avlyst, så da blir det trening som vanlig. KG er ferdig, så da møtes vi der til vanlig tid.