torsdag 3. september 2015

Bortekamp mot Tistedalen 7/9 kl. 18.15

På mandag er det klart for den 16. serierunden hvor vi spiller borte mot Tistedalen ved Halden. Adressen er Stasjonsveien/Stadionv.10, Tistedal (ligger ved sjøen Femsjøen).
Felles avreise ved Pizza Baronen kl. 16.30. Vi trenger et par foreldre som kan kjøre.

Følgende lag stiller: Johanne, Malin, Anette, Silje, Hedda, Hanna, Amanda R, Sandra, Juni, Maria, Celina, Maja, Marie.

Resterende spillere som Nicoline, Aasta, Sofie, Mia F, Cornelia, Sara, Amanda M og Funda kjører egentrening med styrke. Ta max antall sit-ups (kun litt mer enn skulderbladet skal opp fra gulvet) x2, Max pushups x 2, 15 spensthopp x 2 og holde max sekunder sideveis planke x 2 på begge sider.

Møt på Ullerud kl.17.45 i dag

Hei, det blir tekn.løpsøkt på Ullerud i dag.
Da har det verste regnet gitt seg og baner er inspisert av Per(koordinator)  og Bjørn Cato(banemester). Møt opp kl.17.45 i fotballsko.

onsdag 2. september 2015

Følg med på blogg i morgen ettermiddag!

Grunnet fortsatt usikkerhet rundt baneforholdende på Ullerud så KAN det være at teknikkurset gjennomføres på skansen iført fotballsko(ta med joggesko f.sikkerhets skyld)
Sjekk bloggen i morgen torsdag ca. kl. 16.00 for å se hvor oppmøtestedet kl.17.45 ender opp.
Beklager dette, men værgudene gjør som de vil..

Treningen i dag er avlyst!!!

Pga ekstreme mengder vann avlyser vi dagens trening. Kampen som Maja, AmandaR og Celina var skulle spille for J14 i dag, er også blitt avlyst dessverre.
Minner om at alle som kan bør stille på kurset med vår innlånte løpeekspertise på ullerud i morgen torsdag. Møt opp kl.17.45 med fotballsko på beina og et lærevillig sinn.