fredag 22. mai 2015

Seriekamp 26/5 på Ullerud mot Sprint Jeløy

Tirsdag er vi klare for hjemmekamp på Ullerud igjen. Denne gangen møter vi Sprint Jeløy kl. 18.15. Møt opp kl. 17.30 for oppvarming og klargjøring av banen. Følgende stiller til kampen: Sandra, Amanda R, Amanda M, Silje, Hanna, Malin, Juni, Cornelia, Celina, Maria, Maja, Sara og Marie.

torsdag 21. mai 2015

Gratulerer med kretslagsuttaket Celina og Sandra!!!

To av våre fem sonelagsspillere, Celina og Sandra, er tatt ut til å representere Drøbak på Østfold kretslag. Det er utrolig bra og forteller at vårt lag nærmer seg et høyt nivå.
Nå skal Celina og Sandra gjennom en tøff, morsom og meget lærerik treningsperiode. De skal reise til Østfoldhallen, kretsens hovedarena. Ingen spillere får fast plass på et kretslag og de må derfor kjempe på hver trening for å bevise at de ønsker plassen. For noen kan det å bli vraket under de "innledende" treninger virke tøft følelsesmessig, men våre to jenter er jo så tøffe at det ville de garantert takle bra hvis så skulle skje. Våre to spillere skal kjempe mot ca. 30-35 stk. spillere fra andre klubber i Østfold. Kretslaget skal etterhvert ned til en stall på ca.18 spillere som danner kretsens lag. Dette laget skal igjen spille kamper mot 3 andre regioner, som f.eks Oslo kretslag.
Dette betyr samtidig at det nå vil åpne seg nye muligheter for flere av våre andre spillere som får anledning til å spille seg inn på høstens sonelag.
Til Amanda R, Maria og Malin som ikke ble tatt ut denne gang; dere har gjort en fabelaktig innsats og dere er blitt lagt merke til skal dere vite. Nye muligheter vil komme, så stå på videre.


onsdag 20. mai 2015

NB! Endring. Møt opp treningsklar kl.17.30 på KG torsdag

Vi fikk deler av treningen avkortet onsdag pga a-lagskamp. I morgen torsdag er det rekruttlaget som spiller i vår treningstid. Det betyr at vi STARTER treningen sharp kl.17.30 og avslutter kl.19.00. Damelaget og 00/01 trener samtidig med oss.

tirsdag 19. mai 2015

Vi trener på KG denne uken

Først, gratulerer med flott spill mot Ekholt 2. 0-0 mot et sterkt lag på bortebane er en flott prestasjon. Denne uken blir det trening på kunstgresset begge dager. I tillegg oppfordres alle som er hjemme på mandag og stille til løpetrening. Oppmøte ved Follo Museum kl. 18.00.