fredag 16. mai 2014

Balljentenes antrekk

Bruk overtrekksdressen eller treningsgenseren når dere er balljenter i dag. Lykke til som balljenter:)

torsdag 15. mai 2014

NY REKORD!!

I dag torsdag møtte det opp15 stk. treningsvillige spillere på trening. Fantastisk bra og ny oppmøterekord!! Det er lett å se at vi da får myye mer ut av treningen.
Til alles info har nå fristen for påmelding til Ø-bollen gått ut og 15 spillere har betalt sin overnatting og måltider til Ø-bollen, Cupen i Sverige. Programmet, pakkeliste og spilleplanen legger jeg ut så snart vi mottar den fra arrangøren i slutten av mai. Minner om at de foreldre som ikke blir med på cupen må sørge for å avtale pass av barnet fra en annen forelder.
Husk kampen på mandag 19/5, dere som skal spille den.

mandag 12. mai 2014

Løpe- og intervalløkt onsdag 14/5

Pga kamp i vår treningstid på KG blir vi nødt til å tenke alterntiv trening. Vi trenger å jobbe mer med løping og møter i joggesko kl.18.00 på parkeringsplassen på Follo museum. Vi returnerer til p-plassen kl.19.15.

Sterk kamp av jentene mot Vestby

Jentene møtte et fysisk sterkt Vestby på bortebane. I dag viste vi nok en gang en bra løpsstyrke og lagmoral. Jentene kjempet alt de kunne og har virkelig utviklet spillet sitt. Vi hang bra med hele kampen. Vestby var farlig frempå hele tiden men vi stoppet dem gang på gang. 1-0 til pause. Våre jenter hadde mange flotte angrep, men i dag var marginene ikke helt på vår side i avslutningene.
Vestby er et morsomt og tøft lag å spille mot og kampen ble som vi hadde håpet jevn og tøff. Litt for tøff enkelte ganger dessverre og Maria måtte hinke ut med kneskade.
Fotball er og blir en fysisk idrett og vi venter ennå tøffere tak i kommende seriekamper. Vestby vant til slutt 3-1, men dette var likevel en utrolig bra kamp av samtlige av våre jenter. Tusen takk til Marianne som stilte opp på kort varsel.


Hipp-hipp-hurrraaa!! Vi skal delta i borgertoget 17.mai






Alle våre spillere inviteres herved til å stille i spillerantrekk og joggesko i Borgertoget 17. mai i år som i fjor. Fint hvis et par spillere kan ta med fotball.
Helga og Marianne stiller opp sammen med jentene, men det er veldig hyggelig for jentene hvis flere foreldre kan delta i borgertoget.
Jentene oppfordres herved til å lage en stor fin fane som viser hvilket superlag som kommer marsjerende.

Oppmøte: 17.mai kl. 16.15 ved bussgarasjen. Vi masjerer kl. 16.30.

Lykke til i borgertoget og ha en fin 17.mai feiring!