torsdag 5. desember 2013

Vi avlyser dagens trening torsdag 5/12

Grunnet ventet uvær dropper vi dagens trening og avslutter dermed årets treningsøkter.

Litt info for 2014:
Nå er vi påmeldt neste års serie for 2002 jenter i Østfold. Vi håper derfor at samtlige jenter velger å fortsette med fotball. Alle vet at god fysikk og frisk luft har positiv innvirkning på det meste i livet.
Jentene har gjennom sesongen blitt veldig godt kjent med hverandre og miljøet virker å være fantastisk bra.
Vi har også sesong 2014 valgt å melde på kun ett 7er-lag og vil etter planen rullere med a, b, c -inndeling slik at det blir mye spill for alle under kampene og dermed også større flesibilitet mht sykdom, fri osv. Noen jenter skal også få mulighet til å hospitere på andre lag for å få nye utfordringer. Andre lag skal igjen få mulighet til å hospitere hos oss. I 2014 ønsker vi å satse på et tettere samarbeid med andre lag i DFI, både oppover og nedover i alderstrinn. Dette er i tråd med DFIs målsetting.

Vi er nå påmeldt 2-dagers cupdeltagelse på Ø-bollen i Sverige med 16 spillere. Husk at dere foreldre selv må sørge for å booke overnatting på øya og bør gjøre det i god tid. Alle barna overnatter på en skole rett ved stadion.

Vi sees på Peppes Pizza og håper flest mulig vil komme!

tirsdag 3. desember 2013

Jule-/sesongavslutning på Peppes Pizza 11.desember

Nå er det snart på tide å la jentene få julefri.
Vi inviterer derfor alle spillere m/foreldre til  jule-/sesongavslutning på Peppes Pizza i Drøbak onsdag 11/12 kl.18.30.
Helga og Marianne har bestilt bord til oss og forhandlet et bra tilbud på pizza. Spis så mye pizza du vil og drikk en valgfri brus for kun kr.134,-. Hver enkelt må betale dette selv.
Vi håper alle har anledning til å komme.

Vi trener som vanlig i morgen 4/12.  Siste trening for året blir torsdag 5/12. Vi starter opp treningene igjen onsdag 8/1-2014.