lørdag 23. mars 2013

Avlyst bendit cup 10-14/4

Hei! Det viser seg at vi dessverre ikke fikk plass på denne cupen og må avlyse denne. Beklager dette, men det kommer flere muligheter.

onsdag 20. mars 2013

Vi ønsker Emma lykke til videre!

Emma har i dag fortalt oss at hun må trekke seg fra laget. Det betyr at vi mister ei sosial jente og ikke minst en superflink fotballspiller på laget. Vi ønsker samtidig Emma lykke til videre med andre aktiviteter. Dette betyr at spillerstallen vår nå er redusert til 9 spillere.

Med andre ord, minimumskravet for å kunne spille 7er fotball i serien er nådd. Jeg ber derfor alle foreldre om maksimal støtte til å oppmuntre barnet sitt til å se fotballens gode sider. Fotball vil gi din datter utbytte sosialt, fotballfaglig og helsemessig. Fotball er som livet ellers, ingenting kommer gratis! Gjennom gode treningsvaner og spilleglede på treninger vil resultater garantert komme raskt. Viktig å formidle at noen treninger kan være tyngre enn andre også. 11-års alderen er en fantastisk alder mht innlæringsevne og læringskurve. Derfor vil dere få se et helt annet lag mot slutten av denne sommeren.

Vår oppgave som foreldre i sommer blir derfor å være aktive i å annonsere ut i lokalmiljøet at vi trenger flere jenter på laget. Bruk nettverket som dere har i Drøbak. Det spiller ingen rolle om de ikke har spilt fotball tidligere. Hvis vi klarer å få f. eks. noen håndballjenter inn på laget er det direkte sammenlignbare krav til ballkontroll, teknikk og fysikk.
Vi er påmeldt en serie som krever minimum 7 spillere på banen. 2 innbyttere er optimalt, men vi kan også klare en kamp med 1 innbytter. Det vil si at det fortsatt en rom for at 1 spiller ikke kan stille til kamp pga sykdom.




Avlyst trening torsdag 21/3

Pga lesevake på skolen blir 5 jenter borte fra treningen i morgen. Vi avlyser derfor morgendagens trening.