søndag 7. april 2013

Årets dugnadsplikt til inntekt for breddefotballen og for våre 2002-jenter


Kjære foreldre!

Tidligere har hver enkelt spiller solgt lodd til inntekt for fotballaget sitt. Dette er nå historie og det vet jeg noen er glad for. DFI sentralt har nå bedt oss om å selge sportsundertøy til inntekt for breddefotballen.

Jeg skal prøve å forklare hvordan vi skal selge dette:

1. På førstkommende trening torsdag 11/4 vil vi dele ut 1 stk. brosjyre og 1 stk. bestillingsseddel til hver enkelt spiller. Jeg vil også ta med 3 bokser med vareprøver for de som vil se på varene (evt. låne vareprøver) slik at man har fått føle på varene. Det er topp kvalitet til en meget bra pris!. Klubben får kr. 35,- pr. solgte box.

2. Kravet er at hver enkelt spiller skal selge minimum 3 valgfrie gavebokser (fra katalog) til kr. 200,- pr. stk. Man kan jo kjøpe alle selv hvis man ønsker.

3. Brosjyren har et bredt utvalg og dere skriver en "ordre" som kunden ønsker i bestillingsseddelen. Det er selvfølgelig lov til å selge mer enn 3 gavebokser.

4. Bestillingsseddelen leveres ferdig utfylt tilbake til meg på BenditCupen den 21/4.

5. Jeg legger inn alle bestillingene på nettet til Gutz

6. Jeg varsler dere på bloggen når varene er ankommet (ca. 1 uke etter nettbestillingen)og avtaler dato hvor dere kommer å henter varene deres på DFI-kontoret og betaler kontant.

NB! Det er bindende bestilling. Evt. angrerett og reklamasjoner må kunden selv ta direkte med Gutz.

Varene kan selges f. eks til familiemedlemmer, venner eller på arbeidsplassen til mor eller far. Eller hva med å få julegavene i boks allerede nå? Å banke på dører til gode naboer kan jo også være en mulighet.
Noen kan kanskje føle at det kan virke vanskelig å selge sportsundertøy på døren til fremmede, men det er selvfølgelig lov hvis man ønsker det.
Sjekk www.gutz.no for å kikke nærmere på hva dette er.
Ved spørsmål, ta kontakt med Ole Morten.