torsdag 3. april 2014

Innkalling til spillermøte torsdag 10/4 kl. 18.00 -19.30

Spillerne har aldri gjennomført et spillermøte sammen. Det skal vi gjøre noe med nå:)
Spillerne innkalles herved til spillermøte (uten foreldre) i Frognhallen
 møterom M1 torsdag 10/4 kl.18.00-19.30.
Saker vi skal ta opp i møtet er:
  • seriedeltakelse, Ø-bollen , Cupen i Sverige/andre cuper 
  • Regler for 7`er fotball
  • trenings- og kampkulturen i laget vårt
  •  evt.spørsmål til slutt
Det vil si at det ikke blir trening denne dagen. Jeg ordner med litt frukt til møte.

Vel møtt!

Ole Morten

onsdag 2. april 2014

Kampreferat etter dagens kamp

Først, takk til vår fantastiske Marianne's vaffel og kaffesalg! Det var det mange på banen som satte pris på. Helt på egenhånd bidro hun til salg av vafler og kaffe for kr.730,- som går rett inn i lagkassen vår.
Marianne hadde laget salgsplakater, bakt kake, stekt vafler og traktet 3 kanner kaffe alene.
Vi skal ha ca.8 hjemmekamper i år og kakesalg vil vi fprtsette med hvis det er mulig.
I dag må vi  berømme Vestby for sine positive trenere,  positive adferd og sitt gode spill. For vår del ble dette en kamp jentene våre nok raskt ønsker å glemme, men helt sikkert lære av. De liker jo ikke å tape når de vet at de kan bedre. Vi kommer til å møte ennå tøffere motstand enn sterke Vestby som vi møtte i dag.

Våre små er nå blitt store 12-åringer. Kravene til seriøsitet og innsats innhenter oss. Det betyr 100% innsats under trening og kamp. 100 % fokus og konsentrasjon. Det betyr at treneren vil stille litt høyere krav til hver enkelt spiller enn tidligere. Vi vil begynne å loggføre oppmøte på treningene. 3 timer med organisert fotballtrening i uken skal i utgangspunktet holde. Men!...dagens nivå på serien forutsetter at jentene bedriver litt egentrening som jogging og fotball i bakgården i tillegg. Vi vil  ha fokus på trivsel og mestring på trening og kamp, men en prat hjemme om disiplin og fokus under trening og kamp er nok lurt.
I dag ble Vestby for raske, tøffe og gjennombruddshissige  for våre jenter.

Jeg vil gjennomføre vårt første spillermøte torsdag neste uke hvor spillerne selv skal få sette ord på våre utfordringer og forbedringsmuligheter. Innkalling kommer.

tirsdag 1. april 2014

Bindende påmelding Ø-Bollen

Lise i Dfi sender i disse dager ut en giro til alle spillerne og når den er betalt av dere innen 20.april er det å anse som en bindende påmelding. Det returneres ikke penger ved plutselig forfall dessverre. Giroen på kr.600,- dekker 2 overnattinger,  frokost lør. og søn., tacobufet lørdag, discotek lørdag fra kl.20-22.30, kveldsmat fredag, lunch lørdag og lunch søndag og gratisbillett til Liseberg tivoli i Gøteborg. Med andre ord mye moro for pengene. Jeg kommer tilbake med pakkeliste og generell info når alle har betalt. Hvis noen har melkeallergi/glutenallergi så må jeg få beskjed da vi kan tilpasse dette.
Ole M

NYHET! Marianne & Helga's kaffe og vaffelutsalg

Marianne og Helga tar med kaffe og nystekte vafler til kampen i morgen:). Da får vi foreldre huske å ta med småpenger og kjøpe så det svir. Motstanderlaget vil også sikkert kjøpe. Pengene går inn til lagkassen vår som må fylles opp jevnlig.
Vi trenger sponsor!. Hvis noen vet om et firma som kunne bidra ved å profilere seg stort på draktene våre og på bloggen vår så rop! Det er ikke store summen et firma behøver å ofre for våre små.

mandag 31. mars 2014

Treningskamp mot HSV Vestby Stars onsdag 2.april

Jentene har vist bra fremgang og vært fokuserte under treningene i vinter.
Nå skal spillerne våre få vise seg frem under kamp mot HSV Vestby Stars som er i samme serie som oss.

Alle spillere møter klare til kamp i spillerdrakt på KG onsdag 2. april kl.17.45. Vi starter oppvarming umiddelbart og holder på frem til kampstart kl. 18.15. Kampen varer 2x30 minutter.  Marie og Mia er keepere en omgang hver.

Husk drikke og leggskinn.
Foreldre er hjertelig velkommen til å heie fra sidelinjen.

Forfallmeldes snarest til Ole Morten på SMS 913 30 719
(også de som har andre aktiviteter skal melde i fra hvis de ikke kan)