fredag 24. januar 2014

Påkledning og treningene fremover

Det var bra oppmøte på treningen i går under litt friske forhold og 8 kuldegrader.
Hele 13 av 16 jenter stilte opp. Det er kjempebra!
Noen møtte opp uten hansker og dårlig kledd. Pass på å ha ull på kroppen, lue vanter og gjerne tynne ullsokker i fotballskoene. Å fryse på treningen gir dårlig treningsopplevelse for den det gjelder.

Som fortalt under foreldremøte i fjor har vi nå inngått et  hospiteringssamarbeid med J2001. To av våre spillere hospiterte i går på J2001 sin trening.

Det er fortsatt veldig viktig å melde i fra til Andrè eller Ole Morten hvis du ikke kan stille på trening av en eller annen årsak. Enten på sms eller mail. De fleste av dere er flinke til det.

Vi trenere må fortsatt be om litt større fokus, konsentrasjon og ro fra enkelte spillere på treningene. Disse spillerne kan dessverre risikere å ødelegge en hele trening for alle de andre. Trenerne ber derfor om at dere foreldre tar en liten prat om viktigheten av dette hjemme.Vi skal fortsette å ha det moro på treningene, men målsettingen for alle bør være den samme, nemlig å utvikle seg som fotballspiller.

Trenerne

tirsdag 21. januar 2014

Overnatting for foreldre/søsken Ø-bollen Sverige

Jeg fikk i dag booket overnatting på Havskatten vandrerhjem/hotell for min familie på Hønø, som er naboøya til Øckerø hvor Ø-Bollen cupen skal spilles. Hotellet på Øckerø var fullbooket, men også Naboøya Hønø sitt hotell er fullbooket. Dette betyr at alle som skal bli med barnet sitt på cupen bør starte med å søke etter privatutleie av stuer. Eller så er hoteller mellom Torslanda og Gøteborgs skjærgård fine alternativ. Det tar kun 30-40 minutter med bil og båt fra Gøteborg sentrum og ut til Øckerø. Ta kontakt med flere overnattingssteder og be om å bli satt på venteliste i tillefelle noen skulle avbooke et rom.

Det er ikke tillatt for noen av barna å reise alene på cupen uten oppsyn av voksne. De foreldre som ikke skal være med på cupen må derfor selv avtale med en annen forelder om å ta ansvar for sitt barn under hele oppholdet på cupen. Trenerne har kun ansvar for det fotballfaglige under denne cupen. Jeg regner med at vi må ha en bindende påmelding i løpet av aprilmåned. Estimert pris for hele oppholdet blir maksimum kr.600,- som dekker 2 overnattinger, kveldsmat fredag kveld, frokoster lør/søn, 1 middag lørdag, fri inngang til Liseberg..

link: http://www.vastsverige.com/sv/bohuslan-paradiset-vastkusten/products/95160/Bjorko-vandrarhem-Goteborgs-norra-skargard/

Det er forøvrig ordinær fotballtrening denne uken:)
Ole M

mandag 20. januar 2014

Bra gjennomført cup:)

Som varslet ble denne cupen en intensiv prøvelse i hurtighet, konsentrasjon og kondisjonsferdigheter. Det var uvant å spille på gummibane for våre jenter, men også uvant med spillebytter som i en hockeykamp.Jentene våre startet forsiktig i første kamp som endte med tap. I pausen satt våre jenter på tribunen og fulgte med på den tøffe spillestilen de eldste jenteklassene hadde . De lærte tydeligvis av dette da våre jenter halte i land en flott seier i neste kamp. Siste kamp var jevn og endte med knepent tap for Kolbotn 1. 
Frida spilte bra selv med feber i kroppen, men måtte gi tapt mot feberen etter 2.kamp.
Superbra innsats jenter!!
...og takk for supert oppmøte fra foreldrene:)


Sendt fra en Samsung Mobil