tirsdag 6. august 2013

Vi trenger midler fra sponsorer og lotterier til Cuper, utstyr og klær.



Dfi sentralt har bidratt til at vi har kommet godt i gang med å få reist et jentelag for 2002.
De sørger for ryddige baner, forsikringer, blogger og utstyr for opptart osv.
Nå har imidlertid slitasjen og behovet for ekstra midler innhentet oss og våre jenter trenger en overtrekksdress før høsten. Jeg ber dere alle derfor vente med å kjøpe en overtreksdress da vi er igang med å planlegge et felles innkjøp hvor vi jobber mot at det kun blir en liten egenandel pr. spiller for denne dressen. Dressen skal også ha logoer og navn på spiller på ryggen.

Foreldrehjelp til sponsing:
DFI har sparebank1 som hovedsponsor.  Det er likevel rom for at vi kan få innhentet ekstra midler, f. eks gjennom bedriften foreldrene arbeider i, eller fra foreldrenes eget firma. Vi oppfordrer derfor alle foreldrene til å ta kontakt med sin arbeidsplass eller et firma de kjenner som kunne tenke seg å hjelpe oss med sponsormidler. Dere kan selge inn dette ved å fortelle at de får preget logo på overtrekksdrakt og evt. logo/link på vår bloggside tilbake + et renomè som solid bidragsyter for de unges oppvekstvilkår i Drøbak. Send oss en mail hvis noen skulle klare å skaffe oss sponsor.

Lotteriinntekt:
Vi er i kontakt med senterledelsen ved Drøbak Amfi senter og vi kommer tilbake med en vaktliste og dato for lotterisalg. Far i huset bør nå forberede seg på å lage et par fine kaker for anledningen:)



søndag 4. august 2013

Fotballstjerner kommer på Tine fotballskolen 12.-16. august + trening

Det må nevnes at fotballhelten Ingvild Landvik Isaksen fra kvinnelandslaget  kommer innom torsdag 15. august (hun scoret målet da Norge slo Tyskland 1-0 i EM)

Ellers kommer det et par Vålerenga-spillere også,  blant annet Fellah. Men, for jentene er det sikkert hyggeligst å møte Ingvild som startet sin karriere her i DFI:)

Ellers vil vi minne spillerne om at det er viktig å stille på trening for de som nå er hjemme. Første seriekamp er allerede om 15 dager. Det er viktig at vi får samkjørt laget og får opp kondisjonen igjen.
Se bloggens innlegg om august-aktiviteter for å holde deg oppdatert.

Trenerne