lørdag 28. september 2013

"alle jenter på banen" Cup Østfoldhallen 26 eller 27.oktober

Vi har meldt vår interesse for denne cupen og denne gang ønsker vi å melde oss på med
2 stk. 5èr lag for første gang. Troppen vår har vokst bra og ved å stille 2 lag på denne cupen så får samtlige jenter masse med spilletid.
Vi ber derfor om at dere sier I fra SNAREST hvis dere vet at dere IKKE kan stille på denne cupen. De som ikke melder forfall innen 7.oktober anser vi som påmeldt på denne cupen (bindende påmelding).
Dette blir nok den siste cupen vi deltar på dette året og våre erfaringer er at dette er en veldig morsom cup hvor jentene får møte helt nye lag.
 Det er mat- og kaffesalg under hele arrangementet.
Cupen vil gå kun 1 dag for vår del og det blir enten lørdag 26/10 eller 27/10.

fredag 27. september 2013

Kampen på treningen i går og Høstferie

Jentene gjennomførte en strålende oppvisning på treningskampen mot jenter 2001 i går. Våre jenter er fullt på høyde. Denne kampen var ikke planlagt, men ble tatt på sparket etter forespørsel fra treneren deres.Vi er kjempestolt av den utviklingen og iveren jentene våre viser og det er lett å trene SÅ motiverte jenter. Nå har jentene fortjent en lang høstferie og første trening blir 9/10 på KG. Følg med på bloggen da det kan bli endringer underveis.
God ferie!

torsdag 26. september 2013

Sprint-Jeløy innendørs JenteCup 18. januar 2014

Vi har meldt oss på Sprint-Jeløy jenteCup i Moss. Cupen går av stabelen 18. og 19. januar 2014. Vi skal spille en av disse dagene.Dette er en fin innendørscup som spilles på 3 håndballbaner med vant. Dvs at det stilles krav til kondisjon og teknikk da det ikke praktiseres innkast. Det MÅ brukes joggesko uten svarte såler som setter merker på gulvet på denne cupen. Link for regler under cupen:  http://www.sprintjeloy.no/cuper/jentecup_regler/

tirsdag 24. september 2013

Endret treningssted i morgen onsdag

Pga kamp på kunstgresset må vi flytte treningen til Ullerud gress onsdag 25/9. Torsdag trening som vanlig på Ullerud. Husk å medbringe kr. 200,- for overtrekksdressen som mange av dere har bestilt. Dressen får du med deg hjem etter treningen. Vi tar en ukes treningsfri i uke 40 pga høstferien. Vi oppfordrer likevel til joggeturer og triksing med ball for å holde formen Inne. BiliaCupen nærmer seg og vi gleder oss til å se jentene i slaget igjen:).