onsdag 24. april 2013

Seriekamp mandag 29/4

Årets første seriekamp mot Ås spilles på Ullerud 7A (gress v Seven eleven)Kampstart kl.18.15. Oppmøte senest kl.17.40 spilleklar. Pass på at barna har fått i seg bra med mat og drikke før kamp.Vi som hjemmelag må stille med frivillige linjedommere, så her må vi foreldre være sporty og stille opp for barna. Det er veldig lett og i tillegg veldig hyggelig. Forfall meldes direkte til trenerne snarest mulig. Husk trening torsdag 25/4 på Folkvang og innlevering av Gutz bestillingsseddel.

tirsdag 23. april 2013

Joggetrening onsdag 24/4

Vi møtes ved inngangen til Frognallen kl.18.00. Vi skal jogge lett til kl.19.00. Vi avslutter turen samme sted.Ta med Gutz bestillingsseddel på treningen torsdag.

mandag 22. april 2013

Super innsats på Bendit Cup Ski 2013 + salg av Gutz



BenditCup:
Først, Takk til alle jentene for en strålende innsats under årets BenditCup!. Flott at så mange foreldre kunne stille opp å heie jentene våre frem.

Dette var jentenes første møte med 7èr-bane og flere av jentene merket nok at dette satte større krav til deres løpsstyrke og utholdenhet. Alle seriekamper i år skal spilles på 7èr-bane, så det er bare å komme seg ut på joggetur med barna kjære foreldre. F. eks. start med små joggeturer på 15-20 minutter rolig jogging med 2-4 innlagte spurter. Mer skal ikke til til å begynne med. Deretter øk med 5 minutter hver økt.

Jentene viste "sunne" nerver før første kamp mot et 2002 lag fra Ski. Alle jentene våre gjorde jobben meget solid og det luktet seier lang vei. Uavgjort var meget bra mot et godt lag. Vi så flotte bevegelser på midtbanen, flott initiativ fra vår(e) spiss og et fysisk meget bra forsvarsspill av hele rekka. Keeperen vår har nok en gang vist en enormt bra utvikliing og gjorde veldig mye flotte redninger på strek. Det var masse positivt å dra ut av denne kampen som vi bøskal bygge videre på.

Vi må ikke fokusere på antall baklengstmål i de 2 siste kampene, men jentene skal glede seg over at de har vist bra fysisk motstand mot jenter som var over ett år eldre og det SKAL jo merkes på dette nivået.
Nøkkelen til en nivåheving i jentefotballen ligger ofte i økt kondisjon og hurtighetstrening. Dette skal vi trene mer på utover sommeren. Med økt kondisjon følger også bedre forutsetninger for bedre teknikk og mindre skader.

Salg av Gutz:
Fint hvis alle kan levere inn bestillingsseddel på førtskommende trening onsdag 24/4. Husk at det ikke skal overleveres penger før varene er kommet til Frognhallen. De som ennå ikke har solgt 3 gaveesker kan levere bestillingsseddelen evt.treningen torsdag.