lørdag 21. juni 2014

Treninger i sommer

Vi trener som følger i sommer(for de som er hjemme):
Onsdag  25/6 KG kl. 17.30-18.50 (A-laget spiller kamp)
Torsdag 26/6 Ullerud kl.19.00-20.15
Onsdag  2/7   KG kl.18.00-19.20
Torsdag 3/7   Ullerud kl.19.00-20.15

Første trening etter ferien:
Onsdag  6/8 KG kl. 18.00-19.20
Torsdag 7/8 Ullerud kl.19.00-20.15.

Vi ønsker Hedda, Cornelia og Julie hjertelig velkommen inn på laget. De har nylig startet opp treninger med oss og vi teller nå hele 19 supre jenter på J2002. De er fortsatt på prøvespill, men vi håper at de trives og vil fortsetter hos oss.
Vi ser en rivende utvikling hos samtlige spillere på laget etter 1.halvdel av sesongen. Det er utvikling som kun skyldes hardt arbeid gjennom vinteren. Til neste år starter vi med 9'er fotball og offsideregel. Dette for å få en mykere overgang til 11'er fotball. Det kan for noen bli en sjokkartet opplevelse kondisjonsmessig. Det må vi gjøre noe med for å unngå.
Trenerteamet må derfor forvente en høyere løpskapasitet og intensitet basert på litt egentrening hos samtlige spillere hvis vi skal klare å løpe på en så stor bane i 70 minutter.

Trenerteamet anbefaler derfor at samtlige spillere holder formen vedlike i sommer med f.eks:
2-3 økter pr.uke
Øktene bør inneholde intervalløping og styrke i kombinasjon med en joggetur. Dette kan være en 30-60 min joggetur hvor man legger inn 4x4 intervall i joggeturen. Det vil si 4 minutter rask løping og 4 minutter rolig gange eller finn en lang bakke og løp opp bakken på maks puls og gå rolig ned. Gjenta dette fire ganger. Husk å løpe med kne over tå for å unngå skader. Varm opp med lett jogging i 10 min før alle øvelser.
Styrke kan være planken, sideveis planke, armhevinger spenshopp og situps.
De som ikke har en fotball bør straks kjøpe seg en. Ta den med på ferie og triks / lek med ball/ sentre med innsidepasninger mot en vegg/venninne for å trene opp ferdighetene. Husk da å stramme ankelmuskelen og løfte tærne for å få en fin touch.

Trenerteamet ønsker alle en riktig god sommer!






torsdag 19. juni 2014

Meld dere på fotballskole jenter!

Hei,
noen av våre spillere har allerede meldt seg på skolen til neste uke. Det er fortsatt ledige plasser i følge Dfi. Lær masse fotball av A-lagsspillerne og bruk din første ferieuke på å bli en bedre fotballspiller eller keeper. Dette blir garantert gøy!!

KIWI Fotball- og Keeperskole




DFI Fotball arrangerer fotballskole første uken i sommerferien i samarbeid med Kiwi Ullerudsletta - les mer og finn informasjon om påmelding her:



 KIWI FOTBALLSKOLE m/ EGEN KEEPERSKOLE
for jenter/gutter 6 – 12 år
og jenter/gutter 13 – 16 år
23. – 27. JUNI 2014
Påmeldingsfrist: mandag 16. juni Fotballskolen avholdes mandag - fredag fra kl. 10.00 - 15.00. Sportslig ansvarlig: Teitur Thordarson
Instruktører fra DFI A-lag
Påmeldingsavgift Kr 700,- ingen søskenmoderasjon Påmelding skjer ved innbetaling til: Kiwi Fotballskole
Postboks 136, 1441 Drøbak
Kto. Nr. 1080.24.90300
NB! Merk betalingen tydelig med navn, adresse og fødselsår, mobiltlf. og E-postadresse til foresatte.
Dersom opplysningene ikke kan legges inn i nettbank – send informasjonen til dfi@dfi.no
Påmelding registreres ved mottatt innbetaling. Informasjonsskriv blir sendt via E-post.
DFI reserverer seg mot dårlig vær, ingen refusjon ved avlyste dager.
Adm. ansvarlig: Stein Erik Halck
Spørsmål kan rettes til DFI-kontoret på E-post: dfi@dfi.no eller til DFI-kontoret




onsdag 18. juni 2014

Utlevering av DFI-håndklær på treningen og lagets økonomi

Vi tar med alle DFI-håndklærne og utleverer disse på treningen til hver spiller i dag. For de som ikke stiller på trening i dag så leverer vi ut disse også på morgendagens trening. For de som ikke kan komme på trening denne uken vil disse få disse levert hånklærne på døren sin hjemme.
Alle spillere skal selge 2 stk. hånklær hver.

Alle leverer kontantoppgjør kr. 150,- pr. håndkle til Marianne (Apalveien 4) senest fredag 20/6.

Vi har forståelse for at noen foreldre har reagert negativt rundt dette pliktsalget og undret seg over hvor disse håndklærne i det hele tatt kommer i fra. Dette er i fra tidligere synder og er et stort og ubenyttet lager hos DFI. Klubben er i en økonomisk krise og trenger å få realisert dette lageret for å få budsjettet til å gå opp.


Vi har nylig  fått vite at vi har mistet vår økonomiske støtte fra DFI.  Dette er penger som klubben tidligere har overført til  vår lagkasse (ca.Kr. 3500,-).
Dette betyr at vi nå ikke har penger til cuper, ekstra utstyr/dresser og sosiale happenings for laget vårt. Seriespill og lån av baner løper som vanlig.
Vi er nå 100 % avhengige av private sponsorer, f.eks. gjennom bedriftene til foreldregruppen og kakelotterier for å kunne gjøre noe ekstra for våre spillere. Det betyr at foreldregruppen må forberede seg på flere lotterier enn tidligere.

Vi ber pent om forståelse for at vi bare må gjøre det vi blir pålagt av klubbens styre å utføre.


søndag 15. juni 2014

Rapport fra Ø-Bollen

Takk til Helga og Marianne som var så fantastiske reservemødre for våre 15 barn.
Jentene fikk badet, danset på discoteket, spille kort, bli kjent med andre spillere, spist måltider sammen, oppleve ekte samhold og ikke minst spille god fotball sammen. Foreldrene viste seg frem som ivrige supportere under våre 5 kamper og noen fikk også tid til å hygge seg på Hønø's gode fiskeresturant etter kampene.
Våre jenter møtte svenske lag som holdt et meget høyt nivå i 12-års klassen og våre jenter fikk ved et par kamper en real leksjon i godt pasningsspill og samhandling. Jentene våre kjempet fantastisk i hver kamp og var tøffe mot de høye motstanderene. Jentene kronet den fine turen med en sterk seier i siste kamp og viste frem det beste vi kan prestere. Vi stilte med hele 15 spillere på Cupen og det var til tider meget utfordrende for trenerteamet å sette opp laget når kampene kun var over 2x15 minutter og alle spillere skulle benyttes. Det ble derfor mange korte innhopp for spillerne våre. Dette bidro til at kravene til hver enkelt spiller ble skyhøye. Det løste spillerne våre meget bra. Samtidig er det mye læring i det å se kampenes situasjoner fra benken også.
Vi er utrolig stolte av hvordan jentenes oppførsel under hele Cupen var og hvor omsorgsfulle de var ovenfor hverandre.
Vi kan trygt reise på helgecuper  med denne flotte gjengen igjen!!

NB!
Vi kjører treninger en god stund til før vi tar sommerferie.



.