tirsdag 18. juni 2013

Nervepirrende og underholdende oppgjør mot Ås

Kampen mot Ås ble alt annet enn kjedelig. Det var høyt tempo, mange fine kombinasjoner og flotte mål. Johanne ble dessverre lettere skadet og måtte hinke av banen etter få minutter av kampen. Jentene spilte 50 minutter uten innbyttere. Dette taklet alle sammen på en utrolig imponerende måte. Vi foreldre kan jo prøve å løpe opp mot maks fart i 50 minutter sammenhengende selv:). Vi fikk heldigvis låne Marianne denne kampen og var farlig mot Ås gjennom hele kampen. Marianne takket ved å score 2 herlige mål i andre omgang. Ås vant slaget 4-2. I dag fungerte det meste perfekt og hvis vi skal se på forbedringer er det mer bevegelse og fart på midtbanen vi skal bli ennå bedre på til neste kamp. I dag må vi tillate oss å si at vi hadde fortjent en uavgjort eller seier da vi hadde ballen mest i 2. omgang og gav bort 2 litt billige mål mot slutten. Frida, Celina, Sara og Johanne var helt rå forsvaret i dag. Maken til tøft forsvarsspill har vi ikke sett før med dette laget. De gjorde at det ble lettere å være keepere i dag, men keeperne fikk uansett nok å gjøre. Sandra og Marianne imponerte både oss foreldre og treneren til Ås. De var keepere hver sin omgang og da med stor selvtillitt og spektakulære redninger. Amanda og Malin fikk til masse flotte løp og fine fremspill til spissene. Samspillet ble bedre og bedre utover 2. omgang. Kort oppsummert: En stor kamp fra jenter med stor utvikling og spilleglede. I morgen dropper vi treningen, men trener som vanlig på torsdag.  Det vil bli treninger en stund fremover for de som fortsatt ikke er reist på ferie.

søndag 16. juni 2013

Siste seriekamp før ferien tirsdag 18/6 borte mot Ås

Neste seriekamp er i morgen tirsdag 18/6 mot Ås. Vi kjører sammen og møter ved Pizza Baron kl. 17.30. Kampstart kl. 18.15 på Ås kunstgress. Marie , Henriette og Martine har meldt forfall til kampen. De som ikke kan stille må sørge for å melde fra snarest. Stor takk til Marianne Dahl som stiller på kort varsel opp som utespiller og bidrar til at vi får gjennomført kampen i morgen med 2 imnbyttere.