lørdag 9. mai 2015

Glade jenter etter en seier i Rælingencup


3 kamper. Fasit 1-0, 1-1 og 0-1. 

Løpetrening mandag 11/5 er avlyst

Vi må dessverre avlyse løpetreningen mandag 11/5. Vi ber derfor alle spillere gjennomføre en egentrening med ca.30-40 minutters intervallpreget joggeøkt. Få med en venn eller foreldre.
Gratulerer med 3 knallgode kamper mot sterke lag fra norges kanskje sterkeste region for damefotball. 1 seier 1 uavgjort 1 tap er mer enn godkjent jenter. I skrivende stund er det laget vi tapte kun 1-0 mot kommet til finalen. Det sier litt om hvor god cup dere har gjennomført.
Denne cup viser at vi bør vi bli ennå bedre på presisjon i pasningsspillet, orke å løpe mer og tørre å skyte på mål så snart vi har mulighet til det. I dag hadde vi ca.12 cornere totalt på cupen og vi scoret ikke på noen av disse. DET bør vi rette på til neste gang.
 

tirsdag 5. mai 2015

Overnattingscup på Hamar 5. - 7. Juni

Nå er det på tide med bindende påmelding til Briskebycuppen. Det gjør dere ved å betale kr. 1000,- til  DFI kontoen 1080.24.90289 innen 12/5. Merk innbetalingen med DFI J2002 + fornavn og etternavn. NB! Meld også fra til: kjellrun.kyllo@unit4.com så hun holder oversikten.
Beløpet dekker overnatting i to netter inkl. alle måltider på Hamar Vandrerhjem Vikingskipet (http://vikingskipet.no). Hvis du er avhengig av medisiner eller har matallergi, spiser ikke svinekjøtt osv, så trenger Marianne å få vite om dette.
Vi har booket 5 flotte leiligheter med 4 sengeplasser i hver. Foreldre som ønsker overnatting i området må booke dette selv og det bør gjøres nå.

søndag 3. mai 2015

Rælingen Cup lørdag 9. Mai. NB!! Viktig endring oppdatert 8/5

NB! Ett lag i vår gruppe har trukket seg og derfor reiser vi alle kl. 07.30 I Rælingen cup er alle våre kamper lagt til lørdag.  Første kamp starter kl 09.00 og derfor må vi reise fra Drøbak kl 07.30! Skulle vi komme til finalen så spilles den kl. 16.30. Vi skal spille 3 innledende kamper på 1x27 min. Denne gangen håper vi at de fleste har anledning til å være med. Gi beskjed til Marianne hvis du ikke kan delta. Følgende spillere har meldt forfall: Silje, Funda,Mia, Johanne og Anette.

Her er foreløpig spilleroppsett til de ulike kampene:

Kamp nr.1  kl. 09.00 Sandra, Amanda R,  Hanna, Malin, Juni, Marie, Celina, Maria, Maja,Amanda M, Cornelia

Kamp nr.2  kl. 10: Sandra, Amanda R, Hanna, Malin, Juni, Marie, Celina, Maria, Maja, Hedda og Sara.

Kamp nr. 3 kl. 12: Sandra, Amanda R, Hanna, Malin, Juni, Marie, Celina, Maria, Maja, Cornelia og Amanda M., Sara

Vi har felles avreise fra VASKEHALLEN  BAK DRØBAK CITY KL.07.30. 
Husk varme klær, mat og drikke.
Adressen er Tangerudveien 3, Fjærdingby.