torsdag 27. juni 2013

Trening i dag torsdag 27/6 kl. 18.45-20.00 på Ullerud gress

Vi gjør et forsøk på å trene lett på Ullerud gress i dag. Banen kan være litt vanskelig, men vi skal få til noe uansett. Dette er siste trening før ferien. Vi starter opp treningen igjen onsdag 31/7 kunsgresset kl. 18.00-19.15.

Nå har GUTZ sportstøy endelig ankommet og vi vil sende dere som har bestillt dette en mail/sms vedr. det praktiske rundt dette snarest. Kun kontant betaling gjelder ved overlevering.

Vi vil samtidig takke alle for en utrolig flott sesong og gleder oss masse til å starte opp 2. del i serien etter sommerferien. Jentene har utviklet sine fotballferdigheter mye og det har vi helt klart sett de senere kamper. Ikke minst er dette en utrolig flott gjeng som har lært hverandre bedre å kjenne og som tar godt vare på hverandre.  Husk at det er fortsatt lov til å høre med noen andre jenter dere kjenner som har lyst til å starte med fotball.
Vi oppfordrer alle jentene til å ikke legge bort kondisjonstrening helt i ferien. Ta noen morsomme intervalløkter eller rolige joggeturer. Dere kan også sette dere et mål, som f. eks at dere skal klare å trixe 10 ganger uten å ha ballen i bakken før ferien er over. Det gjør at man trener opp sine ballferdigheter og blir ennå bedre "venn" med fotballen i ferien. Vi er da spent på å høre hvem som klarer sine oppsatte mål.

En riktig varm og god sommer til alle!

Trenerne

tirsdag 25. juni 2013