torsdag 22. november 2012

Sesongavslutning på Peppes pizza m/ foreldre for jentene

Nå har tåken lagt seg og vi tar treningsfri hele desember og januar. Jentene har vært helt fantastiske å jobbe med og på treningen i dag viste de at de virkelig har det gøy. De tok til og med tak i dagens økt uten nevneverdig innblanding fra trenerne. Jentene har har hatt en fin utvikling og neste sesong skal jentene forsøke seg i serien. For de som måtte syntes det bli alt for lenge til neste trening vil vi prøve å få til noen frivillige få joggeturer så lenge været tillater det og mulig få til en tur eller to til badeland i Sarpsborg (der har de ballbinge). Følg med på bloggen.

Vi ønsker å markere sesongavslutningen med en hyggelig sammenkomst på Peppes pizza i Drøbak førstkommende torsdag 29/11 kl. 18.00. Ta gjerne med en forelder/søsken. Andrè har forhandlet en god pris til oss, så ta med kr. 84,- for barn/søsken og kr.120,- for voksne. I prisen inngår Pizza til du sprekker + drikke.

Nam, vi gleder oss:)

søndag 18. november 2012

Kvinnenes Cupfinale Røa mot Stabæk lørdag 24/11 kl. 16.00 på Åråsen stadio(ute).

Våre jenter har fått gratisbilletter til Cupfinalen mellom Røa og Stabæk lørdag 24/11. Det blir felles busstransport til Åråsen stadion (Lillestrøm) sammen med andre jentelag fra Drøbak. Bussen kjører kl. 14.30 fra Seiersten, så vær på plass minst 5 minutter før avreise. Husk at dette foregår utendørs på tibunen, så ta på deg godt med klær, luer, skjerf og hansker. Felles hjemreise med buss og er forventet tilbake kl. 19.30. Helge Måseidvåg (trener for Drøbak 99) vil være reiseleder for 2002 jentene. ta gjerne med litt mat og drikke.