torsdag 5. mars 2015

Meld dere på til årets overnattingscup 5.-7.juni

I år er vi påmeldt Briskeby Cup på Hamar 5.-7. Juni. Vi har booket overnatting for jentene på Hamar vandrerhjem Vikingskipet. Pris pr. Deltager inkludert overnatting og mat blir kr. 1000. Foreldre som ønsker å være med må ordne overnatting selv, og det er lurt å være tidlig ute. Vi trenger å vite hvor mange spillere som blir med. Fint om dere sender en melding til Marianne på 40869203. Vi hadde det kjempegøy på overnattingstur i fjor og håper flest mulig har anledning til å delta.

onsdag 4. mars 2015

Treningskamp mot 2001 i dag

Vi kjører vanlig fotballtrening fra kl. 18.00 til 18.40.
Hvis plassen på KG tillater det så spiller vi en 9èr kamp mot 2001-jentene de siste 40 minuttene. Vi bruker vester for å skille lagene.

søndag 1. mars 2015

Vi løper på mandag


Møt opp ved Frognhallen kl. 18.00 med løpesko og refleksvest. Vi tar en løpetur og litt intervall og er tilbake kl. 19. Vi trenger mer kondisjon og det er viktig at alle som har tid blir med. Foreldre er selvsagt også velkommen.

Tøff treningskamp mot Ås

Jentene spilte meget bra de første 15 minuttene og fikk til mye av det de har lært om sideforskyvning, lavt/høyt press og å holde linjen bak for å sette motstanderen i offside. Ved pause sto det 2-0 til Ås. Vi burde hatt mål i 1. omgang, for vi hadde mange skudd mot mål som ikke gikk inn. Vi må trene mer på målskudd - det er slik vi vinner kamper. Sandra satte et flott mål og våre to innleide 01-jenter bidro sterkt med mål og fart i 2.omgang. Det sto 3-3 før vi slapp inn 2 litt unødvendige mål på tampen. En meget sterk kamp som viser at vi nærmer oss de beste.
Maria var uheldig og skadet seg. Etter en tur på legevakten rapporterer mor at det heldigvis ikke var brudd og hun er på bena igjen om få dager.