fredag 22. august 2014

Cupen 6. og 7.september utgår

Det var dessverre ingen foreldre som kunne stille som lagledere til "jentefestivalen" og vi har meldt oss av denne cupen.

torsdag 21. august 2014

Husk seriekamp mot Rødenes mandag 25/8 + purring foto

Spillere i gruppe A + C + Amanda R stiller. Oppmøte kl.17.30 ved brakken på Ullerudbanen. Husk spillerdrakt, leggskinn og drikkeflaske.

Lagbilde + Portretter av jentene:

De som ikke har fylt ut skjema og returnert til meg ennå er: Mia, Oda, Sandra, Johanne, Frida, Amanda M, Maria, Sara og Martine. Det er ingen tvang til å kjøpe disse bildene, men hvis dere ikke leverer skjemaet til meg førstkommende trening onsdag eller torsdag blir dessverre bildet returnert til Sverige.

De som ikke har mottatt skjemaet kan motta dette på onsdag og returnere dette til meg torsdag for å motta bildene. Dette gjelder: martine, Mia og Frida.

Hjelp!!...lagleder søkes til Cup

Vi planlegger deltagelse på norges største jenteCup "jente festivalen" i Lillestrøm 6. og 7.  september. Dessverre har ingen av våre trenere anledning til å stille den helgen. Vi søker derfor etter en eller gjerne to foreldre på laget som kunne tenke seg å lede laget. Det er ikke vanskelig og veiledning gir vi på forhånd.
Send mail til Ole Morten på ole.gustavsen@hotmail.com eller SMS til 91330719 hvis du ønsker å hjelpe til. Frist for svar fredag 22/8.

mandag 18. august 2014

J2002

Flott lagbilde og portretter fra Ø-bollen cupen

Alle jentene som var med på cupen i juni får med seg et skjema hjem etter trening onsdag 20/8. Dette skal fylles ut av dere foreldre og levere tilbake nederste del og levere denne til meg på treningen torsdag 21/8. Øverste del beholder dere.
Spilleren får med seg bildene  hjem til gjennomsyn torsdag og beholdes hvis ønskelig. Hvis dere velger å beholde bildene betales vedlagt giro. Hvis dere ikke ønsker bildene er dere selv ansvarlig for å sende disse i vedlagte returkonvolutt. Dere kan velge hva dere ønsker å beholde.

Ole M

Vi nærmer oss...

Alle gjennomførte en godkjent kamp med tanke på at sommerferien sitter i kroppen og dere ga Ekholt tøff kamp helt til kampslutt. Amanda R var en terrier i dag og skapte mye på egenhånd på topp. Men, det var mye bra å se av alle i dag. Flere av våre spillere kommenterte laget sitt fra sidelinjen og de så tydelig hva vi må øve mye på fremover:
1. Ballbesittelse (holde ball i laget)
2. Harde pasninger / skudd i pressede situasjoner
3. Løfte blikket FØR pasning ( målrettet pasning)
4. Intensitet. Rask igangsetting etter mottak
og gjenvinne ballen med en gang etter tap av ball (orke å løpe mer)
5. Overblikk (raskt finne alternative pasningsmuligheter)
6. Vi må IKKE bøye av i dueller, men bli MYE tøffere fysisk i nærkamper

Mer enn godkjent og en spennende kamp jenter!