fredag 10. mai 2013

Jenter 2002 i Borgertoget 17. mai?

Det har vært en lang tradisjon å stille med fotballag i Drøbaks borgertog. Vi ønsker derfor å se om det er stemning for dette og - eller om mange nok kan stille. Mange har kanskje andre forpliktelser denne dagen. Uansett, Send mail til ole.gustavsen@hotmail.com eller sms 91330719 snarest mulig (gjerne i helgen) og bekrefte om du kan stille eller ikke. Vi bør være over halvparten av spillerstallen for at vi skal gå. Ole M

tirsdag 7. mai 2013

Veldig mye bra fotball mot Ekholt tross tap

Jentene fikk oppleve sin aller første seriekamp på bortebane mot Ekholt i dag. Været kunne
ikke ha vært bedre. Knallblå himmel og 17 varmegrader. Jentene var spent foran denne kampen og FOR en superstart våre jenter vartet opp med!. Sandra og Martine skrudde opp tempo umiddelbart etter avspark og scoret hvert sitt flotte mål før omgangen var halvspilt. De hadde også flere skudd i stengene til Ekholt. Marie, Malin og Celina stod som vanlig solid i forsvar, Sara viste at hun har skikkelig med muskler på midtbanen og gir seg aldri, Amalie viste oss iskalde praktredninger og Amalie hadde virkelig mye å gjøre denne kvelden, Amanda kjempet supert og løp mye på midtbanen og Johanne kjempet tappert og stoppet mange sjanser for motstanderen.
Denne kampen bar preg av at jentene møtte Ekholt jenter som tydeligvis var vant til fysisk 7er fotball og spilte akkurat så tøft som det skal spilles på dette nivået. Våre jenter ble litt forsiktige utover i kampen og da fikk etterhvert Ekholt få spille sitt eget spill litt for mye. Vi kommer sterkt tilbake mot slutten av 2. omgang.
Fortsatt sliter vi litt med å få løftet ut ballen fra eget forsvar og da blir det fort farlig foran eget mål som vi så mye av i dag. Andrè forsøkte derfor alternativt utspark ved å bruke ulike utespillere til å ta Amalies utspark. Det lyktes vi delvis med i dag. Vi skal trene masse på å få mer krutt i beina ved å trene mer på å øke kraften i tilslaget på ballen. Dette må til for å få løftet ballen ut av forsvaret og ut til midtbanen. Formasjonene er i perioder veldig bra, men vi skal bli ennå bedre på å plassere oss riktig i forhold til hvor spillet foregår på banen. Jentene har løftet seg minimum 10 ganger over nivå som for 6 måneder siden, så progresjonskurven går rett oppover. Gratulerer med bra gjennomført kamp jenter!

Vi tar oss fotballfri ut denne uken, men vi oppfordrer fortsatt foreldre til å bli med jentene ut på joggeturer 0,5-1 time. Dette for å fortsette veien mot en ennå bedre utholdenhet på banen og for familiekosens skyld også selvfølgelig. Trikse gjerne med ball i ferien også. Sett et realistisk mål, med f.eks hvor mange triksinger man kan oppnå innen en gitt tid. Klarer man å holde ballen f. eks. 10 ganger over bakken på kneet, foten og/eller hode innen kr.himmelfart er over så er første delmål nådd. Dette er en fin måte å trene ballkontroll på og krever liten plass. Triksing kan gjøres på gårdsplassen eller i hagen i joggesko.

Neste trening er på kunstgresset onsdag 15/5 kl. 18-19.15



Neste seriekamp er 23/5 mot Vestby.

God langhelg!

Pep talk

Sola skinner, det er vi som vinner!

Månen gaper, dere taper!

Woooow!!!!!

Hva synes du? Kul eller?!

Hilsen Sara fra laget (^ν^)

Sendt fra min iPad
Tlf:+47 413 865 52