lørdag 8. desember 2012

Påmelding til keepertrening

Foreløpig er det kun 1 jente som har meldt seg på trening. Hun er nok usikker på om hun vil dra dit alene. Kast dere på jenter!

torsdag 6. desember 2012

Tilbud om GRATIS Keepertrening til alle våre jenter

Hei!
Vi har fått et fantastisk bra tilbud om å få GRATIS Keepertrening for våre jenter sammen med andre jenter i alderen 10 – 16 år. Vi har hittil benyttet oss mest av Sara, Amalie og Marie som Keepere på laget. De har vært så flinke at vi håper de har lyst til å variere litt mellom utespill og Keeperrollen fortsatt. Men, dette er også en fin mulighet for alle de andre på laget til å få proff Keepertrening og masse kunskap om dKeeperrollen på et lag. Det kan jo være at jenta di faktisk har lyst til å prøve seg en dag. Jeg oppfordrer de som har lyst til å lære mer om det å stå i mål til å sende meg en mail så snart som mulig. Dette vil foregå i ÅS hallen (kan være litt kjølig der også). Jeg har dessverre ikke anledning, men det er jo bare hyggelig å ha med sin forelder til å se på dette da. Det vil være andre kjente Drøbak-fjes der også. Hør gjerne med en av de andre jentene på laget slik at man kan reise sammen. Det blir ikke så skummelt da.

Les mer info om dette i teksten under og gi meg snarest mulig en tilbakemelding til på mail hvis jenta di har lyst. Ole Morten



INVITASJON
Nå setter vi i gang noen treninger for jenter i alderen 10-16 år, som enten står i mål eller har lyst til å lære om å stå i mål. Treningene vil foregå i Ås fotballhall.
Til å lede treningene vil vi ha godt utdannede keepertrenere. Vi vil starte med 2 treninger før jul, men er åpen for å arrangere flere over jul, om interessen blir stor nok!

keeperne:
På treningene vil spillerne få helt grunnleggende innføring i keeperarbeid.
Spillerne trenger ikke ha stått i mål før.
Men vi vil også differensiere slik at noe erfarne keepere, vil få påvirking i forhold til sitt nivå.
Tanken er at øktene skal være lærerike og motivere for å begynne som keeper, eller motivere for å lære mer om keeperarbeid.
Øktene vil være totalt ufarlige og legges opp til hver enkelts nivå.


Når og hvor:
Når: Lørdag 15.desember kl. 16.30 – 18.00 og Søndag 16.desember kl. 12.00 – 13.30
Sted: Ås fotballhall.
Pris: GRATIS for spillere!!

Først til mølla prinsippet gjelder!!

Vi håper inderlig at mange synes at dette er spennende og melder seg på.



Tanken med disse treningene er at de skal motivere til flere jenter å prøve seg som keeper. Ingen tidligere erfaring som keeper / keepertrener er nødvendig.
Men skulle det være erfarne keepere/keepertrenere som melder seg på, så skal vi lage opplegg for dere også.

La oss stå sammen og skape mange gode keepere og et godt keepermiljø sammen.
De viktigste elementene er: Trygghet, trivsel og ny kunnskap.