lørdag 23. november 2013

Minner om kampene mot Ås søndag 24/11

Oppmøte på Pizza Baron kl.11.00. Første kamp spilles kl.12.00 og siste kamp spilles kl.13.00. Hallen i Ås er som et kjøleskap, så ta med varm jakke, lue og vanter. Noe mat og drikke bør dere også ha med. Husk god frokost før dere drar. Vi spiller på kunstgress. Dette blir gøy:)

torsdag 21. november 2013

Kamp søndag/sms ved fravær på treninger/foreldremøte

KAMP MOT ÅS SØNDAG:
Vi MÅ ha beskjed i DAG om hvem som IKKE kan stille til kamp søndag.
Oda og Frida har meldt forfall til kampen. Da er vi 14 jenter igjen til å spille de 2 kampene mot Ås. Vi trenger så mange spillere som mulig til denne dagen da det blir 2x25 minutter kamper mot 2 lag. Det blir ca 20 minutters pause i mellom disse to kampene.

TRENING:
Det er bra oppmøte på treningene. I går var det 8 jenter som gjennomførte en bra økt. Pappan til Celina var sporty og ble med på hele treningen i går. Alle foreldre er hjertelig velkommen til å være med på treningen hvis ønskelig. Det syntes barna er stas!
Husk at det er viktig å sende Andrè eller Ole Morten en SMS når dere ikke kan stille til trening. Dette er viktig av respekt for de spillerne som alltid møter opp på  treninger og for å få en god kvalitet på økten. Ellers må det nevnes at det er en UTROLIG blid og hyggelig jentegruppe å trene. Legg inn bloggen på din din telefon. Da får du varsling hver gang det legges inn noe nytt.

FORELDREMØTE:
Vi avholdt et foreldremøte tirsdag 19/11. Det møtte opp til sammen 9 foreldre av 16.
Mammaene til Marie og Oda sa seg villige til å stille opp ved sosiale sammenhenger og evt.overnatte  med jentene på skole når vi skal til Sverige på Cup. Supert! Vi melder oss på denne cupen og foreldre kan allerede nå lete etter ledige hytter på nettet og reservere. Se www.obollen.se. Der ligger det en link til hyttene på øya.
Pappan til Henriette sa seg villig til å stille opp på enkelte treninger. Dette lover bra for fremtiden!
Vi evaluerte 2013 og snakket litt om planen for 2014. Vi er innstilt på å ikke ha for lang juleferie og fortsetter med treningene frem til midten av desember. Dette fordi våre erfaringer fra i fjor viste at det da det blir meget tungt for noen spillere å komme seg i form igjen. Mange ønsker jo også å holde seg i generelt god form. og også få seg frisk luft.

SESONGAVSLUTNING PÅ PEPPES PIZZA:
Økonomien er som sagt anstrengt frem til vi fra nyttår for tildelt nye midler fra DFI og gjennomfører et lotteri. Vi skal likevel få til en avslutning på Peppes Pizza. Sosialgruppa må forhandler frem en god pakkepris for laget. Måltidet må bekostes av hver enkelt. Vi kommer tilbake med dato.

søndag 17. november 2013

Klare for kamp mot 2 lag fra Ås 24/11 i Ås

Da har vi fått bekreftet at vi skal spille mot Ås søndag 24/11. De stiller med 2 stk. 2002 lag. Vi er få få spillere til å dele oss i 2 stk.7'er lag og vil stille med alle spillere i begge kamper. Det vil da bli rikelig med friske ben på banen hele tiden.
Kampene går over 2x25 minutter.
Oppmøte/avreise fra Pizza Baron kl.11.00.
Første kamp kl.12.00 og siste kamp kl.13.00.
Beregnet avslutning kl.14.00. Hallen er uten fyring så ta med varme klær, mat og drikke.
Forfall til kampen må meldes snarest!
Dette er IKKE en cup, men en vennskapskamp på tampen av sesongen.
Dette blir gøy:)