lørdag 6. desember 2014

Våre jenter kjempet bra i kulden

Våre jenter spilte treningskamp mot  Frogner IL J2002 i dag. Motstanderen møtte opp med 16 spillere, 3 trenere og mange foreldre på sidelinjen i årets siste kamp. Frogner var synlig godt forberedt.

Vi møtte dessverre ikke like godt forberedt. Vi fikk et hav med forfall tett opp til i dag og måtte reise til Frogner med kun 9 spillere og ingen innbyttere (!) grunnet forfall helt til et par timer før kampstart. Et trist utgangspunkt for de spillere som møtte opp. Det er tøft å spille 70 minutter uten pause på stor 9er bane. Sara måtte tidlig ut i 1. omgang med vondt og vi spilte derfor 8 mot 9 spillere nesten hele 1. omgang. Det stod 2-1 til Frogner etter 1.omgang etter heroisk innsats av våre. Juni, Sandra, Malin og Amanda var hele tiden angrepsvillige fremover. Det ble belønnet med en perlescoring av Sandra. Forsvaret vårt måtte stadig avklare baller ut over sidelinjen etter at Frogner alt for enkelt kom igjennom vårt midtbaneledd. En god Marie i mål og hardtarbeidende backrekke med Mia, Celina og Anette sørget for at vi slapp unna med et  5-1 tap. Ser vi bort i fra 3 litt tullete mål i mot var dette en bra gjennomført kamp.
Nå tar vi alle en velfortjent juleferie:)

fredag 5. desember 2014

Adidas cup 9èr - uoffisielt norgesmesterskap 2015 + registrering av draktnummer og navn

Vi har den glede å meddele at vi nå har meldt oss på Adidas-cup 2015 i 9èr fotball.

Adidas cup er et uoffisielt norgesmesterskap og bør være et av høydepunktene for oss i 2015. Cupen innledes med regionalt puljespill hvor puljevinner går direkte videre til mellomspill. 2. plassen går videre til kvalik eller mellomspill. Finalen går på Vallefeltet i Oslo. Finalehelgen er 19. og 20. september.
Vi blir selv ansvarlige for å sørge for banetid, dommere og at kampene spilles innenfor oppsatte frister.

I 2015 stilles det krav til mer nøyaktig påmelding av spillere til serie og cuper. Vi ønsker derfor at ALLE spillere skriver inn i "kommentarfeltet" under dette innlegget sitt navn og hvilket draktnummer hun har på spillerdrakten sin. I år skal vi også kjøpe inn bortedrakter slik at alle spillere får en hvit bortedrakt i tillegg. Derfor viktig at vi trykker samme nummer på begge drakter.

onsdag 3. desember 2014

God jul!

Pga at det er mye som skjer for alle spillere neste uke så runder vi av årets fotball med treningen torsdag 4/12 og treningskampen 6/12. Trenerteamet ønsker samtidig alle en god jul og et sportslig godt nytt år!

tirsdag 2. desember 2014

Treningspause og tidspunkt for oppmøte til kamp lørdag 6/12.

TRENINGSKAMP I 9ER MOT FROGNER J2002
Lørdag 6/12-2014 møtes vi for felles transport fra pizza baron kl. 12.30.
Adressen er Trondheimsveien 350, 2016 Frogner - Sørum kommune og dekket er kunstgress utendørs. Værutsiktene er strålende SOL og -1 grad. Husk spilledrakt, fotballsko, leggskinn, varm jakke, vanter, lue/pannebånd, tynn ull under shorts, drikke + litt kakao kanskje og litt frukt som rosiner/banan o.l.

Følgende spillere har meldt forfall til kampen:
Hanna, Maja, Johanne, Oda, Funda, Maria, Hedda, Amanda M, Cornelia, Julie Martine og Sandrine 

Følgende spillere stiller:
Anette - Mia - Sara - Amanda R - Henriette - Malin - Sandra  - Marie (keeper)  - Celina - Juni ( Johanne?)

Skulle det være flere som ikke kan stille til denne kampen må disse  umiddelbart varsle Ole Morten.


TRENINGER FREM MOT JUL:
Vi går en hyggelig tid i møte med juleavslutninger på skolene og har siste treningsøkt før nyttår torsdag 18/12. Vi starter opp igjen med joggetrening mandag 5/1-2015 kl. 18.00-19.00, oppmøte Frognhallen og fotballøkt på KG  fra onsdag 7/1-2015.
Få med noen i familien på noen få joggeøkter m/ innlagte intervalløkter i julen. Det er lite som skal til for å holde formen inntakt.