lørdag 26. januar 2013

Oppstart trening vinter/vår 2013

Hei, og godt nytt år til dere alle!

Vi ønsker å starte opp treningene i februar. Folkvang vil bli vår nye treningsarena en stund fremover. I og med at dette ligger et stykke unna oppfordrer jeg foreldrene til å samarbeide om å kjøre/hente. Det blir da treninger fra kl. 17.30-19.00. Følg med på bloggen eller legg inn varsler om nye blogginnlegg på din mobiltelefon. Vi skal se på muligheter til å få lagt inn en lørdagstrening etterhvert også, men vil avvente dette inntil videre. For å kunne få til en raskere progresjon og utvikling av hver enkelt spiller er det nødvendig med trening minimum 2 ganger pr. uke etterhvert.

Vi har en kuldeperiode nå og vi vil tilpasse treningene etter hvor forsvarlig vi mener det er å trene. Avlyste treninger legges da ut på bloggen senest 4 timer før planlagt trening.

For å velge en "riktig" treningsdag for de fleste ønsker jeg at dere mailer meg hvilken dag det IKKE passer med fotballtrening for din jente innen tirsdag 29/1. Noen har skiaktiviteter, håndball, dans osv. og det er viktig å ta hensyn til dette. Min mail er: ole.gustavsen@hotmail.com

Jentene er påmeldt seriespill med 7èr fotball i år, og det betyr at ukentlig reisevirksomhet må påregnes av de fleste foreldrene gjennom sesongen. En god kommunikasjon mellom foreldrene skal kunne løse logistikkutfordringene.
Vi skal etter all sansynlighet møte lag som Kolbotn/Oppegård, Ås, Ski, Vestby osv.
Vi sees snart!

Ole Morten