tirsdag 17. mars 2015

Treningskamp på lørdag - nytt tidspunkt!

Hei dere,
Treneren på Nesodden forteller at de gleder seg til å treffe oss på lørdag. De har fått plass på Berger kunstgress kl. 15.00 og vi møtes på Pizzabaron kl. 14.00 for felles avreise.
Vi mangler fortsatt spillere og med bare 8 påmeldte så langt blir det vanskelig å spille 9'er fotball! Send SMS til meg med påmelding snarest. 408 69 203.
Mvh Marianne

Spreke jenter på løpetrening

Mandag var det 6 blide, utholdende og ikke minst sterke jenter som jobbet knallbra på utholdenhetstreningen. Stafetter, bakkeløp og 90-grader var noe av det vi gjorde. NB: Fra og med neste mandag møtes vi kl. 18.00 på parkeringsplassen ved museet. Vi satser på å løpe i skogen.
Hilsen Marianne K.

mandag 16. mars 2015

Kjære foreldre!

Ta en liten titt på venstre kolonne i denne bloggen. Der finner du 20 seriekamper, mange cuper og et par lotterier. Alle disse aktivitetene krever masse planlegging fra lagleder og en innsats fra foreldre. Marianne har frivillig påtatt seg laglederrollen som bl.annet innebærer å bestille baner, bestille dommere, kontakte motstanderlag, oppdatere laglister, gå kurs, planlegge kjøring, blogge, sørge for utstyr + mye annet. Marianne og trenerapparatet legger ned titalls timer pr. uke på nettopp ditt barn. Vi gjør dette med stor glede:)
Tilbudet barna får i DFI er mye takket være foreldre som gjør en innsats ved siden av sin ordinære jobb. Trenerne stortrives med å få lov til å trene din datter, men da bør de kunne forvente at du tar deg tid til å svare på henvendelser på bloggen. Alle MÅ gå inn på bloggen en gang hver dag. Det tar deg kun noen få sekunder.
Minner om at alle spillere i utgangspunktet er pliktige til å stille på lagets oppsatte kamper. Er man syk, eller har en annen god grunn for å melde forfall, så gir man beskjed om det til Marianne snarest mulig. Våre siste kamper har vært preget av dårlig oppmøte. Da faller motivasjonen hos de oppmøtte spillerne og dette gir ofte en dårlig opplevelse.
Kjære forelder!
La laglederen få slippe å minne deg på at din datter skal spille kamp hver gang. Planlegg fremover i tid og bruk venstre kolonne på bloggen.
Håper og tror på forståelse for dette!
Spillere som foreløpig har meldt seg til kamp mot Nesodden til helgen er:
Malin, Marie, Sandra, Johanne, Amanda R, Sara og Hanna.
Dere 11 som ennå ikke har svart, må gi svar til Marianne Ellefsen på SMS i dag tirsdag 17/3. Det er jo synd å måtte trekke oss fra en planlagt kamp.

Mvh Ole Morten