tirsdag 21. januar 2014

Overnatting for foreldre/søsken Ø-bollen Sverige

Jeg fikk i dag booket overnatting på Havskatten vandrerhjem/hotell for min familie på Hønø, som er naboøya til Øckerø hvor Ø-Bollen cupen skal spilles. Hotellet på Øckerø var fullbooket, men også Naboøya Hønø sitt hotell er fullbooket. Dette betyr at alle som skal bli med barnet sitt på cupen bør starte med å søke etter privatutleie av stuer. Eller så er hoteller mellom Torslanda og Gøteborgs skjærgård fine alternativ. Det tar kun 30-40 minutter med bil og båt fra Gøteborg sentrum og ut til Øckerø. Ta kontakt med flere overnattingssteder og be om å bli satt på venteliste i tillefelle noen skulle avbooke et rom.

Det er ikke tillatt for noen av barna å reise alene på cupen uten oppsyn av voksne. De foreldre som ikke skal være med på cupen må derfor selv avtale med en annen forelder om å ta ansvar for sitt barn under hele oppholdet på cupen. Trenerne har kun ansvar for det fotballfaglige under denne cupen. Jeg regner med at vi må ha en bindende påmelding i løpet av aprilmåned. Estimert pris for hele oppholdet blir maksimum kr.600,- som dekker 2 overnattinger, kveldsmat fredag kveld, frokoster lør/søn, 1 middag lørdag, fri inngang til Liseberg..

link: http://www.vastsverige.com/sv/bohuslan-paradiset-vastkusten/products/95160/Bjorko-vandrarhem-Goteborgs-norra-skargard/

Det er forøvrig ordinær fotballtrening denne uken:)
Ole M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar