onsdag 2. april 2014

Kampreferat etter dagens kamp

Først, takk til vår fantastiske Marianne's vaffel og kaffesalg! Det var det mange på banen som satte pris på. Helt på egenhånd bidro hun til salg av vafler og kaffe for kr.730,- som går rett inn i lagkassen vår.
Marianne hadde laget salgsplakater, bakt kake, stekt vafler og traktet 3 kanner kaffe alene.
Vi skal ha ca.8 hjemmekamper i år og kakesalg vil vi fprtsette med hvis det er mulig.
I dag må vi  berømme Vestby for sine positive trenere,  positive adferd og sitt gode spill. For vår del ble dette en kamp jentene våre nok raskt ønsker å glemme, men helt sikkert lære av. De liker jo ikke å tape når de vet at de kan bedre. Vi kommer til å møte ennå tøffere motstand enn sterke Vestby som vi møtte i dag.

Våre små er nå blitt store 12-åringer. Kravene til seriøsitet og innsats innhenter oss. Det betyr 100% innsats under trening og kamp. 100 % fokus og konsentrasjon. Det betyr at treneren vil stille litt høyere krav til hver enkelt spiller enn tidligere. Vi vil begynne å loggføre oppmøte på treningene. 3 timer med organisert fotballtrening i uken skal i utgangspunktet holde. Men!...dagens nivå på serien forutsetter at jentene bedriver litt egentrening som jogging og fotball i bakgården i tillegg. Vi vil  ha fokus på trivsel og mestring på trening og kamp, men en prat hjemme om disiplin og fokus under trening og kamp er nok lurt.
I dag ble Vestby for raske, tøffe og gjennombruddshissige  for våre jenter.

Jeg vil gjennomføre vårt første spillermøte torsdag neste uke hvor spillerne selv skal få sette ord på våre utfordringer og forbedringsmuligheter. Innkalling kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar