søndag 12. oktober 2014

Super innsats lørdag!!!!

Helgens innsats har vært helt formidabel. Først ut var våre 5  sonespillere som gjorde en meget solid prestasjon på sin første sonesamling. De reiste rett til lotteriet på Drøbak City etter sonesamlingen. En lang og tøff dag. Årets kakelotteri kan beskrives som en kjempesuksess. Takk til alle foreldre som bakte kaker, våre dyktige selgere og ikke minst de ansvarlige for kakelotteriet, Marianne og Helga. Dere klarte å få inn nesten kr. 15 000,- på 5,5 timer!!!!!!. En imponerende selgerstab og meget flotte premier sørget for dette.
Lørdagen ble avsluttet med Biliacup for en del av spillerne våre. Sara var sporty og reiste rett fra lotteriet for å bidra i cupen. I følge Andrè som var lagleder, spilte jentene meget bra og kampene var  jevne og tøffe. Alt i alt en vellykket fotballørdag!
Minner om behov for minimum 3 balljenter + 2 foreldre til lørdagens A-lags kamp mot Vålerenga for de som ikke spiller cup til helgen. Oppmøte kl. 12.00 på seiersten.  Send mail/sms til Ole Morten for å melde deg på. Mia m/ foresatt har meldt seg på allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar