tirsdag 25. november 2014

Referat fra foreldremøte 25/11

1. Thomas Dahl hadde et innlegg om hvordan det på foreldrenivå gjøres et godt arbeid innen jentefotballen og at Dfi legges merke til i kretsen. Dfi er Østfolds største klubb på jentesiden og har med lag som spenner fra 2008 og helt opp til et damelag i 4.divisjon.

2. 2014 sesongen ble oppsummert og det var ingen som protesterte på at vi stiller med ett 9er-lag i KM-serien i 2015.

3. Målene for 2015 ble diskutert og konkludert med at det trengs flere foreldre involvert. Målet skal fortsatt være å utvikle og holde på spillere lengst mulig. Vi ble enige om at ressursgruppen utarbeider et årshjul og at vi nå må begynne å planlegge en overnattingscup som f.eks SandarCup, BriskebyCup o.l.  Disse cupenene holder høy standard og vil ofte være en like god opplevelse som cuper utenlands. Kommunikasjonen skal fortsatt være blogg i hovedsak men Facebookgruppe kan i fremtiden være et godt supplement . Ole sjekker hvorfor det tar et døgn før innlegg på blogg varsles til mottaker.

4. Status for lagets spillergruppe ble gjennomgått og vi er nå 21 spillere totalt. 1 spiller til kan være på vei inn.
Vi ønsker litt ny organisering og følgende nye ressurspersoner meldte seg klare for å delta i følgende roller:

Lagleder og bloggansvarlig:
Marianne Ellefsen ( mor til Marie)

Vask av vester/drakter annenhver torsdag: May Torsdalen ( mor til Anette). Her trenger vi en eller flere som kan bidra. Snakk med May om dette.

Sosialansvarlig:
Wenche Skalle ( mor til Sandrine)

Økonomiansvarlig:
Kjellrun Kyllo ( mor til Cornelia)

Alternativ trening som jogging/ski:
Dette settes i gang fra nyttår på mandager. Kommer tilbake med klokkeslett. Denne treningen kommer i tillegg til våre to dager med fotball.
Marianne Kirkeby ( mor til Maja) er ansvarlig for dette.

Trenere: Vi har i dag 1 hovedtrener og 2 hjelpetrenere. Vi trenger minimum 2 hjelpetrenere til. Ta kontakt med Ole Morten hvis du kan bidra. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Møtet ble avsluttet litt på overtid  kl.21.00.
Stor takk til Reenskaug Hotel v/ Kjetil for excellent kaffebevertning i behagelige omgivelser. Vi blir jo litt bortskjemt:)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar