lørdag 6. desember 2014

Våre jenter kjempet bra i kulden

Våre jenter spilte treningskamp mot  Frogner IL J2002 i dag. Motstanderen møtte opp med 16 spillere, 3 trenere og mange foreldre på sidelinjen i årets siste kamp. Frogner var synlig godt forberedt.

Vi møtte dessverre ikke like godt forberedt. Vi fikk et hav med forfall tett opp til i dag og måtte reise til Frogner med kun 9 spillere og ingen innbyttere (!) grunnet forfall helt til et par timer før kampstart. Et trist utgangspunkt for de spillere som møtte opp. Det er tøft å spille 70 minutter uten pause på stor 9er bane. Sara måtte tidlig ut i 1. omgang med vondt og vi spilte derfor 8 mot 9 spillere nesten hele 1. omgang. Det stod 2-1 til Frogner etter 1.omgang etter heroisk innsats av våre. Juni, Sandra, Malin og Amanda var hele tiden angrepsvillige fremover. Det ble belønnet med en perlescoring av Sandra. Forsvaret vårt måtte stadig avklare baller ut over sidelinjen etter at Frogner alt for enkelt kom igjennom vårt midtbaneledd. En god Marie i mål og hardtarbeidende backrekke med Mia, Celina og Anette sørget for at vi slapp unna med et  5-1 tap. Ser vi bort i fra 3 litt tullete mål i mot var dette en bra gjennomført kamp.
Nå tar vi alle en velfortjent juleferie:)