tirsdag 16. juni 2015

EN MEGET VELFORTJENT 1-0 SEIER MOT TROSVIK

Det ble produsert flere STORE målsjanser under kampen mot Trosvik i dag. Trosvik hadde sine sjanser de også, men 1-0 seieren til Drøbakjentene kunne like gjerne ha endt 4-0 etter alle sjansene å dømme. Maja fikk sitt første gule kort da hun mesterlig stoppet et farlig angrep. Etter det gule kortet måtte jentene våre kjempe i 5 minutter med 8 mot 9 spillere. Dette løste de solid deffensivt.
Det var underholdende fotball og godt å se at alle jentene var innstilt på å vise at forrige oppgjør ikke var en tilfeldighet.
I dag var det mye glimrende pasningsspill, mange flotte initiativ en mot en, flott sikringsspill, fine løp i rom uten ball og mange gode gjennombrudd av angrepsrekka,  og igjen(!) mye uflaks i avslutningene dessverre. Tren på skudd i ulike variasjoner i sommer da jenter, så retter vi på det før høstserien begynner:)
Trosvik var som ventet et meget velspillende lag med steintøffe backer og i tillegg var Trosvik farlige på kontringer ved noen anledninger.
Gratulerer med en MEGET velfortjent seier jenter!
NB!
Det er trening for de som ikke er på skoleavslutning:
KG 17/6  kl.17.45 - 18.50 (Ole Morten)
KG 18/6  kl.18.00 - 19.20 (Morten)

Siste trening før ferien er torsdag 25/6
kl18-19.20 på KG. Dvs ingen mandag eller onsdagstrening neste uke.
Minner om egentreningsprogrammet som foreldrene fikk på mail. Lag en treningsdagbok/logg og sett dere hårete mål for sommeren.