onsdag 18. juni 2014

Utlevering av DFI-håndklær på treningen og lagets økonomi

Vi tar med alle DFI-håndklærne og utleverer disse på treningen til hver spiller i dag. For de som ikke stiller på trening i dag så leverer vi ut disse også på morgendagens trening. For de som ikke kan komme på trening denne uken vil disse få disse levert hånklærne på døren sin hjemme.
Alle spillere skal selge 2 stk. hånklær hver.

Alle leverer kontantoppgjør kr. 150,- pr. håndkle til Marianne (Apalveien 4) senest fredag 20/6.

Vi har forståelse for at noen foreldre har reagert negativt rundt dette pliktsalget og undret seg over hvor disse håndklærne i det hele tatt kommer i fra. Dette er i fra tidligere synder og er et stort og ubenyttet lager hos DFI. Klubben er i en økonomisk krise og trenger å få realisert dette lageret for å få budsjettet til å gå opp.


Vi har nylig  fått vite at vi har mistet vår økonomiske støtte fra DFI.  Dette er penger som klubben tidligere har overført til  vår lagkasse (ca.Kr. 3500,-).
Dette betyr at vi nå ikke har penger til cuper, ekstra utstyr/dresser og sosiale happenings for laget vårt. Seriespill og lån av baner løper som vanlig.
Vi er nå 100 % avhengige av private sponsorer, f.eks. gjennom bedriftene til foreldregruppen og kakelotterier for å kunne gjøre noe ekstra for våre spillere. Det betyr at foreldregruppen må forberede seg på flere lotterier enn tidligere.

Vi ber pent om forståelse for at vi bare må gjøre det vi blir pålagt av klubbens styre å utføre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar